Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung-huhut lähtevät käsistä: suuresta määrästä uutuuksia taas uusia paljastuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logoSamsung ei tule julkistamaan uutta Galaxy S8 -huippupuhelintaan vielä tämän viikon päätteeksi Mobile World Congressissa, vaan Galaxy S8 paljastetaan täysin vasta huhujen mukaan 29. maaliskuuta.

Uutuuksia Samsungilta on kuitenkin tulossa – ja nyt uusia tiedonmurusia on kuultu useista, myös Galaxy S8:sta.

Gear VR:stä uusi versio Galaxy S8:lle

Samsung on tuomassa Gear VR -virtuaalilaseistaan uuden version Galaxy S8 -puhelimelle. Päivitys silmikossa on erittäin pieni: verrattuna viime syksynä Galaxy Note7:n yhteydessä esiteltyyn Gear VR:ään uutta on vain Galaxy S8:lle sopiva etukuori.

Lisäksi uutuutena Gear VR olisi myös saamassa tuen yhden käden kauko-ohjaimelle, jollaisesta on aiemmin vuotanut kuvamateriaalia.

Galaxy Tab S3:n ohjekirja kertoo S Penistä

Samsungin omilta verkkosivuilta löytyy jo sunnuntaina julkistettavan Samsung Galaxy Tab S3 -huippu-Android-tabletin käyttöohje. SM-T825-mallikoodia kantavasta laitteesta paljastuu joitakin yksityiskohtia muun muassa Galaxy Tab S3:n kanssa tarjottavan S Penin tuesta. Ilmeisesti S Peniä ei toimiteta Galaxy Tab S3:n myyntipakkauksessa, mutta tämä ei toki estä sen myymistä samassa kokonaisuudessa tabletin kanssa. Galaxy Tab S3 on tukemassa useita tuttuja S Pen -toimintoja, myös esimerkiksi muistiinpanojen kirjoittamista näyttö sammutettunakin.

Lisätietoa Galaxy Tab S3:sta löytyy aiemmasta jutustamme.

Onko Samsungin uusi Windows-laite Galaxy Book?

Windowsin Kauppaan on ilmestynyt uusi Book Settings -sovellus, joka viittaa Samsung Galaxy Book -laitteeseen. Samsung on myös aiemmin rekisteröinyt nimen tavaramerkiksi jo vuonna 2012.

Mitään varsinaisia tietoja Samsung Galaxy Bookista ei ole.

Aiemmin Samsungilta on odotettu Galaxy TabPro S2:n julkistusta. Lisätietoa siitä löytyy aiemmasta jutustamme.

Galaxy S8 saa kolme värivaihtoehtoa?

Heikoimmalla pohjalla tuoreista huhuista on väite Galaxy S8:n kolmesta värivaihtoehdosta. Tulossa olisivat, musta kulta ja harmaa Orchid Gray. Nähtäväksi jää, pitääkö tämä paikkansa. Samsung voi myös lisätä värivaihtoehtoja ajan myötä lisää.

Lisätietoa Galaxy S8:sta löytyy aiemmasta jutustamme.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY
  2. Henrik1

    Mattavärit olisi myös hyvä lisäys varivaihtoehtoihin!.

Tuoreimmat jutut