Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta tulossa vauhdikas maaliskuu? Uudet iPadit, punainen iPhone 7, uusi iPhone SE -versio…

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Macotakaran luoma havainnollistava kuva punaisesta osana iPhone-värejä.

Macotakaran luoma havainnollistava kuva punaisesta osana iPhone-värejä.

Apple saattaa julkistaa maaliskuussa uusien iPadien rinnalla myös iPhone-uutuuksia. Näin kertoo nyt Barclays-pankki analyysissään, raportoi japanilainen Macotakara-julkaisu.

Macotakara kertoi ensimmäisenä viime vuonna iPhonen värivalikoiman laajentumisesta uudella punaisella värivaihtoehdolla, mitä Barclaysin raportti nyt tukee. Macotakara raportoi värin tulosta vasta uuteen iPhone 7s -malliin, mutta ilmeisesti se olisikin nyt tulossa lisäyksenä jo iPhone 7 -mallistoon.

Toistaiseksi iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan värivaihtoehtoja ovat olleet (matta)musta ja peilimusta sekä hopea, kulta ja ruusukulta olisivat myös jatkamassa mallistossa.

Barclaysin mukaan Apple esittelee punaisen iPhone 7:n maaliskuussa uusien iPadien julkistustilaisuudessa. Lisäksi iPhone-mallisto saisi täydennystä myös 128 gigatavun vaihtoehdolla iPhone SE:stä, joka tähän asti on ollut tarjolla 16 tai 64 gigatavun tallennusmuistilla.

iPadien osalta Applelta odotetaan 12,9 tuuman iPad Pron päivitystä, nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron korvaavaa uutta 10,5 tuuman iPadia sekä edullisempaa päivitettyä 9,7 tuuman iPad-mallia. Tuore raportti sekoittaa hieman pakkaa, sillä sen mukaan luvassa olisi myös 7,9 tuuman iPad Pro.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Puhelin on riittävän hyvä nii joku iPad voisi kiinnostaa kun en tablettia omista vielä 😁

  2. Marko

    Punainen olis aivan älyttömän hieno. Tulispa uudesta heti myyntiin tuolla värillä.

Tuoreimmat jutut