Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tuoretta tietoa iPadien uudistumisesta – yksityiskohdat vielä auki

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

12,9 tuuman iPad Pro sai viime vuonna rinnalleen 9,7-tuumaisen iPad Pron.

12,9 tuuman iPad Pro sai viime vuonna rinnalleen 9,7-tuumaisen iPad Pron.

Applen odotetaan julkaisevan alkuvuoden aikana uudistuneet iPadit, mutta ennakkohuhuissa raportit erityisesti uuden reilun 10 tuuman iPadin osalta ovat vielä ristiriitaisia.

Nyt tunnettu Apple-tietäjä, lähes aina oikeaan osuva KGI Securitiesin Ming-chi Kuo on julkaissut uuden katsauksen iPadien uudistumiseen, kertoo 9to5Mac.

Kuon mukaan Apple on tuomassa päivitetyn 12,9 tuuman, uuden 10-10,5 tuuman sekä 9,7 tuuman iPadin. Uusi 10-10,5 tuuman iPad olisi huippumalli varustettuna uudella ohuet näyttöreunukset tuovalla designilla, kun taas 12,9 tuuman iPad olisi lähinnä tekniikkapäivitys nykyisestä. Näissä sisuksista löytyisi uusi A10X-piiri ja edullisempi uusi 9,7 tuuman iPad sisältäisi A9-piirin.

Aiemmin toinen Apple-julkaisu, japanilainen Macotakara, on kertonut uuteen iPadiin olevan tulossa jopa 10,9 tuuman näyttö. Kuon tuoreinkaan raportti ei tarjoa selvyyttä tilanteeseen.

Kuo odottaa iPadien toimitusten laskevan noin 10 prosentilla 35-37 miljoonaan tänä vuonna, kun viime vuonna iPad-toimitukset painuivat vielä noin viidenneksellä. Uusi 9,7 tuuman edullisempi iPad voi vastata jopa 50-60 prosentista kokonaistoimituksia.

iPadin keskihintaisen myyntihinnan Kuo odottaa toimitusten laskiessa nousevan uutuuksien ja edullisimman vaihtoehdon iPad minin laskevan osuuden myötä.

Uusia iPadeja odotetaan myyntiin viimeistään toisen neljänneksen aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Vili

    Tuon uutukaisen voisi laittaa ostoslistalle

Tuoreimmat jutut