Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hintavinkki: Suosikkiluuri Honor 7 Premiumin hinta tippui yli satasella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 7:stä on nähty suomessa myös Premium-versio, joka toi kultaisen värin.

Honor 7:n Premium-versio toi kultaisen värin.

Suomessa Huawei on saanut kasvatettua markkinaosuuttaan sekä Honor-brändillään että omalla nimellään. Honor 7- ja Honor 8 -puhelimet ovat löytäneet tiensä suomalaisten taskuihin ja nyt suosikkiluurin hinta on tippunut roimasti.

Verkkokauppa.com on tiputtanut Honor 7 Premiumin hinnan 298,90 eurosta 179,90 euroon. Laitteita on tarjolla rajoitettu määrä. Verkkokauppa.comin sivujen kautta tarjolla on yhteensä 210 puhelinta ja Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöissä puhelimia on jokaisessa 30 kappaletta. Puhelimien myynti alkaa huomenna kello 9.00.

Honor 7 Premium on loppunut jo useista liikkeistä. Esimerkiksi Powerissa ja Gigantissa tuotetta ei ole enää saatavilla verkossa eikä kivijalkakaupoissa. Operaattorien kautta puhelinta on vielä tarjolla, mutta noin 300 euron hintaan.

Huawei tuo nyt Suomessa myyntiin Honor 8 Lite -älypuhelimen, joka korvannee Honor 7 Premiumin Suomessa, sillä ne ovat teknisten tietojen valossa pitkälti samantasoiset puhelimet.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Korjausta toimitukselle

    Viimeisessä kappaleessa tarkoittanette Honor 8 Liteä, joka vastaa pitkälti Honor 7:ää, vaikkakin esim. kamera on selkeästi Honor 8 Litessä laadukkaampi.

    • Markus Lehtiniitty

      Kiitos korjauksesta. :)

Tuoreimmat jutut