Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor 8 Lite Suomeen – ennakkomyynti alkaa 269 eurolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei tuo myyntiin Suomessa Honor 8 Liten, joka noudattelee samaa tyyliä suositun Honor 8:n kanssa. Honor 8:n tavoin Honor 8 Litessä on 15-kerroksinen 2.5D-takalasipinta ja 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä. Muuten ominaisuudet ovat heikommat.

Honor 8 Liten ennakkomyynti alkaa tänään 1. helmikuuta ja varsinainen myynti 17. helmikuuta suositushintaan 269 euroa. Värivaihtoehtoina musta, valkoinen, kulta ja sininen. Näistä musta ja valkoinen ovat saatavilla aluksi, ja helmikuun lopulla valikoima täydentyy kultaisella värillä sekä sinisellä vaihtoehdolla maaliskuun lopulla.

”Tämä on puhelinkaupan kannalta tärkeä hintaluokka, jossa kysyntä on kovaa. Honor-puhelimissa on hyödynnetty eri lippulaivamalliemme suosituimpia elementtejä, eikä Honor 8 Lite ole poikkeus. Tuntien suomalaisten puhelinkäyttötottumukset meillä ja jälleenmyyjillämme on suuret odotukset tälle”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

5,2 tuuman näytön ohella Honor 8 Liten muita ominaisuuksia ovat sormenjälkitunnistin takana, 12 megapikselin kamera f/2,2-aukolla, 8 megapikselin etukamera 77 asteen linssillä, kahdeksan Cortex-A53-pohjaista suoritinydintä sisältävä Kirin 655 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Virtaa tarjoaa 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tulee heti Android 7.0 Nougatilla ja Huawein EMUI 5.0:lla.

Honor 8:aan verrattuna edellä luetelluista ominaisuuksista Honor 8 Litestä puuttuu toinen takakamera, järjestelmäpiiri on heikompi tarkoittaen vaatimattomampaa huippusuorituskykyä, RAM-muistia yksi gigatavua vähemmän ja tallennusmuistia puolet.

SIM-korttipaikkoja myös Honor 8 Litessä on kaksi, joista toinen on jaettu microSD-muistikorttipaikan kanssa.

Honor 8 Lite on käytännössä sama puhelin, joka joillakin markkinoilla tulee myyntiin myös Huawei P8 Lite 2017 tai P9 Lite 2017 -nimillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Overlord

  Hakuammunnaksi meni. Ei löydy puhelimesta tarkkoja speksejä?

  • Jake

   Tuossahan ne on lueteltu tekstissä. Lisätietoja löytyy luonnollisesti jälleenmyyjien nettisivuilta, jos joku äärimmäinen nippelitieto kiinnostaa.

   • Overlord

    Tarkoitin, että onko muualta karsittu kuin prossusta, tallennustilasta, kamerasta jne. Eli onko puhelimessa yhä gyroskooppia ym. jippoja

    • Markus Lehtiniitty

     Itse asiassa nyt kun sanoit niin ilmeisesti gyroskooppia ei ole ja mahdollisesti myös valoisuuden tunnistin puuttuu.

     • Overlord

      Sääli. Todella pätevän oloinen laite kieltämättä, mutta gyroskoopin puute karsisi VR-sovellukset pois käytöstä. Puhelinkauppojen speksien mukaan valoisuustunnistin olisi mutta gyroskooppia ei mainita… :l

     • Overlord

      Sääli. Todella pätevän oloinen laite kieltämättä, mutta gyroskoopin puute karsisi VR-sovellukset pois käytöstä. Tuskin se erityisen paljon kustannuksia edes nostaisi jos lisäisivät rautaan. :l
      Puhelinkauppojen speksien mukaan valoisuustunnistin olisi mutta gyroskooppia ei mainita…

     • Jake

      Lehdistötiedotteen mukaan kiihtyvyyssensori, valosensori, kompassi, etäisyydentunnistin ja valotuksentunnistin löytyvät.

     • Markus Lehtiniitty

      Minkä lehdistötiedotteen?

      Suomenkielisessä tiedotteessa mainitaan vain ”Sensorit Kiihtyvyyssensori”.

     • Jake

      Nimenomaan suomenkielisessä lehdistötiedotteessa, ennen yhteyshenkilöiden nimiä. Ehkä ovat päivittäneet viestintätoimiston netissä julkaisemaa tiedotetta, ollut kuitenkin aamusta asti. ”Sensorit kiihtyvyyssensori, valosensori, kompassi, etäisyydentunnistin, valotuksentunnistin ”.

 2. NINETYEIGHT

  Ihan kiinnostava laie, mutta Saksan Amazonista saa Honor 6Xn hitusen halvemmalla.

Tuoreimmat jutut