Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Taas yksi Galaxy S8:n ominaisuus paljastui? Samsung Hello mahdollisesti mukana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo kylttiSamsungin Galaxy S8:aan on jo pitkään tiedetty olevan tulossa uusi tekoälyä hyödyntävä virtuaaliavustaja. Jopa Samsung itse on jo vahvistanut uuden tekoälytoiminnon.

Samsungin ostaman alkuperäisten Sirin kehittäjien Viv Labs -yrityksen teknologiaan perustuvan virtuaaliavustajan nimen on odotettu olevan Galaxy S8:ssa Bixby, tai mahdollisesti lisäksi myös Kestra – äänen sukupuolen mukaan. Avustaja olisi läsnä useissa eri esiasennetuissa sovelluksissa sekä toiminnoissa.

Nyt Samsungin tuore, SamMobile-sivuston bongaama, tavaramerkkihakemus on mahdollisesti kavaltanut myös Galaxy S8:aan tulevan Samsung Hellon. Kuvailun perusteella Hello kuulostaa jonkinlaiselta kokoelmalta käyttäjälle räätälöityjä sisältöjä, kuten ”säätietoja, musiikkia, viihdettä, pelejä, matkustusvinkkejä sekä tiede-, terveys- yhteystieto- ja sosiaalisia uutisia äänikomennoilla ja äänen tunnistuksella”.

Toistaiseksi on epäselvää, mikä Bixbyn ja Samsung Hellon suhde tulisi olemaan. Spekuloida toki voidaan, että Samsung Hello voisi sittenkin olla jopa uuden virtuaaliavustajan nimi, jos Samsung seuraisikin Applen ja Microsoftin humaanien nimien sijaan Googlen suoraviivaisempaa nimeämiskäytäntöä.

Oli miten oli, joka tapauksessa Samsung aikoo panostaa tulevassa Galaxy S8:ssa vahvasti uuteen virtuaaliavustajaan, sillä se on saamassa puhelimen reunalle myös aivan oman painikkeensa.

Lisää Galaxy S8:sta tietoja löytyy aiemmista jutuistamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut