Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin tuleva huipputabletti bongattiin testisovelluksen listoilla – Tab S3:ssa Snapdragon 820

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy Tab S2.

Galaxy Tab S2.

Samsungin seuraava lippulaivapuhelin Galaxy S8 ei valmistu ajoissa vielä helmikuun lopulla alkaville Mobile World Congress -messuille, mutta sen sijaan näillä näkymin tapahtumassa nähdään uudet Galaxy Tab S3 -tabetit. PhoneArena-sivusto kertoo, kuinka tulevan Tab S3:n tekniset tiedot paljastuivat GFXBench-testisovelluksen listojen kautta.

Tulevan Tab S3:n ominaisuuksiin listauksen mukaan lukeutuvat muun muassa neljän gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun tallennusmuisti, viiden ja 12 megapikselin kamerat sekä 4:3-kuvasuhteen näyttö, jonka tarkkuus on aiemmista Tab S2 -malleista tuttu 2048×1536 pikseliä. Näytön kooksi mainitaan 9,6 tuumaa, mutta käytännössä näytön koko lienee samat 9,7 tuumaa kuin Tab S2:ssa.

Tab S2 -mallit eivät sisuksiinsa saaneet erityisen tehokkaita suorittimia, mutta S3:n kohdalla tilanne näyttäisi olevan muuttumassa. GFXBenchin mukaan S3:n sisuksissa nimittäin hyrrää Qualcommin Snapdragon 820, joka on käytössä esimerkiksi Yhdysvalloissa myytävissä Galaxy S7 -puhelimissa.

Erikoiseksi GFXBench-listauksen tekee se, että vain pari päivää aiemmin PhoneArena kertoi kiinalaisraportista, jonka mukaan Tab S3:n sisältä löytyisi Samsungin Exynos 7420 -suoritin, jota yhtiö käytti esimerkiksi Suomessa myydyissä Galaxy S6 -puhelimissa. Todennäköisesti myös Tab S3:n kohdalla Samsung käyttää markkina-alueesta riippuen joko Snapdragon- tai Exynos-suorittimia. Olisi kuitenkin outoa, mikäli joillain alueilla myytäisiin vanhemman sukupolven Exynos 7420 -suorittimella varustettuja laitteita, jos muilla markkinoilla myytäisiin uudemman sukupolven Snapdragon 820 -versioita.

Galaxy-Tab-S3

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendrik

  En kyllä ostaisi noin kallista Android -tablettia!. 😕

 2. Azazel

  Android tabletit menevät tehoissa puhelimia jäljessä mutta iPadit menevät samoilla tasoilla kuin iPhonet mutta hieman tehokkaammalla suorittimella

  kuka ostaisi Tab S3:n SD 820 prossulla ku iPadin saa kohta A10X prossulla

  • Kairaaja

   Vertaat ipad ja androida tablettia tossa?

   • Hendrik

    Aivan, ei pitäisi edes verrata, on hieman eri luokan laitteet kyseessä!. ☺️

    • passe

     Voi jestas tätä käyttisten sotaa. :D

 3. JiiPee83

  Pätevän oloinen laite. Valitettavasti en näe vielä tarvetta tabletin hankinnalle mutta tuo olisi todennäköisesti valintani :)

Tuoreimmat jutut