Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta odotetaan uusia huipputabletteja viimein ensi kuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy Tab S2.

Galaxy Tab S2.

Samsungin Android-tablettimalliston huippu alkaa olla sankan pölyn peitossa, sillä lähes puolitoista vuotta on kulunut siitä, kun uusia huipputabletteja on esitelty. Tuoreiden raporttien mukaan uusia malleja on nyt kuitenkin jo näköpiirissä.

SamMobile kertoo, kuinka mallinimeä SM-T825 kantava laite on hiljattain saanut sekä Bluetooth- että WiFi-hyväksynnät, ja alkaa näin olla valmis julkaistavaksi. Paljoakaan laitteesta ei tiedetä, mutta odotettavissa on, että luvassa on ainakin uusi suoritin, reilu annos RAM-muistia sekä tietysti yleisiä parannuksia rautaan.

Galaxy Tab S3 -tablettien julkistusta odotettiin läpi kesän ja syksynjopa Samsungin Kolumbian osaston vahvistamana, elo-syyskuun vaihteeseen IFA-messujen yhteyteen, mutta näin ei syystä tai toisesta kuitenkaan tapahtunut. Sen sijaan Samsung panosti IFA-tilaisuudessaan uusien Gear S3 -kellojensa esittelyyn.

Nykyiset Galaxy Tab S2:t julkistettiin ensi kerran jo heinäkuussa 2015, mutta Samsung päivitti niiden sisuskaluja viime keväänä jatkaen myyntiä samalla nimellä.

SamMobilen mukaan alkaa näyttää todennäköiseltä, että Samsung esittelisi uusia tablettimalleja helmikuun lopulla Mobile World Congress -tapahtumassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendrik

  Android ”huipputabletti” on vaan aika huono valinta!. 😞

  • Kairaaja

   Onko. Mikä android tabletti sul on mihin petyit?

   • Hendrik

    Oli ennen Galaxy Tab S, nykyisin iPad Air 2 enkä koskaan enää hommaisi tablettikäyttöön Androidia!. Huom., käytän Android-puhelinta!.

    • passe

     Niin ne mielipiteet voi olla erilaisia. Itselle taas Tab S2 oli iPad Airin jälkeen kuin raikas keväinen tuulahdus. :)

     • Kairaaja

      Sama juttu. Airin jälkee sonyn z4 ja kyllä kelpaa sen vehkeen jälkee tällä mennä.

     • Hendrik

      Tablettien myyntitilastot kertovat totuuden!. 👍😉

Tuoreimmat jutut