Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusien Huawei P10 -huippupuhelinten aika on pian – mitä luvassa?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei logoKevät on yleensä tuonut uuden Huawein P-sarjan lippulaivaälypuhelimen ja saman odotetaan toistuvan myös tänä vuonna.

Viime vuosina Huawei on esitellyt P-sarjan uutuutensa huhtikuussa Lontoossa. Tuoreiden kiinalaishuhujen mukaan uusi P10 ja P10 Plus tulisivat maalis-huhtikuussa. Huawei on mahdollisesti aikaistamassa P-sarjalaistensa julkistusta osaksi helmikuun lopulla Barcelonassa käynnistyvää Mobile World Congressia.

Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtajan Richard Yun väitetään todenneen CES-messujen yhteydessä myös P10:n ja P10 Plussan tulevan Amazon.comin puhuen käytettävällä Alexa-virtuaaliavustajalla sekä tukevan myös Google Daydream -virtuaalitodellisuusalustaa. Huawein Mate 9:n julkistettiin CESissä viime viikolla olevan ensimmäinen Alexalla varustettu puhelin. Alexan mukaantulo koskee lähinnä Yhdysvaltoja.

P10-huhut eivät ole vielä realisoituneet varsinaisiksi vuodoiksi, ja huhuissakin on kuultu monia ristiriitaisiakin näkemyksiä. P10-puhelimiin odotetaan kuitenkin reilun 5 tuuman näyttöjä – P10:een kenties 5,2 tuuman tasaista ja P10 Plussaan 5,5 tuuman sivuille asti kaartuvaa. Sormenjälkitunnistin löytyisi edestä ainakin toisesta uutuuksista.

Monilta muilta osin P10-puhelinten odotetaan seuraavan myös suurempien Huawein loppuvuoden Mate 9 -uutuuksien jalanjäljissä: mukaan odotetaan Kirin 960 -järjestelmäpiiriä, tai mahdollisesti korkeammalle kellotettua parannettua versiota, jopa 6 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennusmuistia sekä edelleen Leica-brändättyä kaksoiskameraa. P9-puhelimissa sekä väri- että monokromikameran tarkkuus oli 12 megapikseliä, kun Mate 9:ssä jälkimmäisen tarkkuus nostettiin 20 megapikseliin ja mukaan lisättiin optinen kuvanvakain.

Uutta voisi olla tuki langattomalle lataukselle. Lisäksi mukana lienee myös jo Mate 9:ssä nähty uusi erittäin tehokas ja nopea Huawei SuperCharge -pikalataus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut