Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung tavoittelee uudella huippupuhelimella Galaxy S8:lla suuria lukuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo

Samsung on asettanut kovat tavoitteet tulevalle Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimelleen, toteaa Korea Herald lähteidensä kertoneen.

Samsung tavoittelee Galaxy S8:n vuoden toimitusmääräksi 60 miljoonaa puhelinta, mikä ylittää selkeästi edeltävien Galaxy S -puhelinten myyntimäärät. Tieto perustuu alihankkijalähteiden paljastamiin komponenttien tilausmääriin.

Galaxy S -sarjan myyntiluvut. Lyökö Galaxy S8 edeltäjänsä Samsungin tavoitteiden mukaisesti?

Galaxy S -sarjan myyntiluvut. Lyökö Galaxy S8 edeltäjänsä Samsungin tavoitteiden mukaisesti?

Galaxy S8 on tulossa myyntiin huhtikuun puolivälissä, aiemman korealaisraportin mukaan mahdollisesti ympäri maailmaa 18. huhtikuuta. Puhelimen julkistus voisi tapahtua jo maaliskuun aikana. Korea Heraldin mukaan Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S8 -laitteita jo helmi- tai maaliskuussa.

Galaxy S8:n massatuotanto on alkamassa maaliskuun aikana, jolloin Samsungin odotetaan saavan valmiiksi jo 5 miljoonaa puhelinta.

Samsung on tuomassa uuden huippupuhelimensa markkinoille hieman edeltäviä vuosia myöhemmin. Näin Samsungin ei odoteta julkistavan uutuuttaan vielä helmikuun lopun Mobile World Congressissa, vaan vasta myöhemmin omassa tilaisuudessaan.

Uusille Samsung-huippupuhelimille voi olla patoutunutta kysyntää, kun sen Galaxy Note7 -älypuhelin jouduttiin räjähtämisten takia vetämään pois myynnistä. Tosin vasta Galaxy S8:n lanseerauksen yhteydessä nähdään, ovatko Samsung-puhelimet säilyttäneet vetovoimansa Note7-fiaskosta huolimatta. Markkinoilla Samsungin kunnianhimoisiin tavoitteisiin suhtaudutaan varaukselle, toteavat Korea Heraldin haastattelemat analyytikot. Osasyynä on kiinalaisvalmistajien, kuten Huawein, nousukiito älypuhelinmyynnissä.

Alihankkijat aloittavat komponenttitoimitukset Galaxy S8:aan helmikuussa. Tulossa olevan iirisskannerikameramoduulin valmistaa Partron ja kameralinssejä Sekonix. Samsung Electro-Mechanicsin ja Amotechin toimituksia ovat NFC-moduulit.

Galaxy S8:aan odotetaan aiempaa suuremman osan etupuolesta täyttävää näyttöä, mikä tarkoittaa myös fyysisen kotinäppäimen poistumista. Osan huhuista mukaan sormenjälkitunnistin voisi Galaxy S8:sta löytyä takaa. Lisäksi Galaxy S8:n sisuksiin odotetaan uusimpia tehokkaimpia järjestelmäpiirejä, Bluetooth 5 -tukea sekä esimerkiksi Samsungin uutta ainakin Bixby-nimeä kantavaa virtuaalista avustajaa, joka olisi mukana laajasti koko käyttöliittymässä useissa eri sovelluksissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendrik

  Tuskinpa, sillä markkinat ovat erittäin saturoituneet ja huippupään puhelimissa on entistä harvemmin sellaisia ominaisuuksia, mitä ei alempien hintatasojen tuotteissa olisi!. Ei ole enää mitään tarvetta keskivertokuluttajan vaihtaa puhelinta vuoden tai kahden välein,.

  • Kairaaja

   No mut samsung on ainot joka sentää on pystyny tuoda aina edes jotain uutta. Saa nähä mitä tällä kertaa.

 2. Vili

  ”Tosin vasta Galaxy S8:n lanseerauksen yhteydessä nähdään, ovatko Samsung-puhelimet säilyttäneet vetovoimansa Note7-fiaskosta huolimatta.”

  Samsung puhelimet on pikkuhiljaa menettäneet vetovoimansa jo viimevuoden alkupuolella. Nykyään oikeen kukaan jonka tunnen ei puhu enää Samsungista, Android maailmasta kaikki puhuu vaan huaweista ja oneplus 3:sta.

  Nämä edellämainitut pystyy myymään peruskuluttajalle käytännössä samaa kuin Samsung monia satoja euroja halvemmalla. Huawei on yllättävän pienessä hetkessä pystynyt horjuttamaan Samsungin valta-asemaa erittäin isolla kädellä ja sama tulee todennäköisesti jatkumaan pitkään.

  Jos S8 tulee maksamaan sen 800e tms niin kyllä tulee erittäin haasteellista Samsungille.

  Myös nuorten lasten keskuudessa huawei on nyt cool, ennen puhuttiin galaxy trendeistä ym. Enää ei kukaan puhu.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Samsung S5 oli Samsungille pettymys. Eikä ihme, kun vertaa S4:n myyntiin, johon Samsung panosti todella paljon. S6 oli Samsungille vielä pahempi pettymys, josta syytettiin S5:n hyviä ominaisuuksia, joita S6:sta karsittiin. S7:n piti olla S6:n jälkeen Samsungille jymymenestys, Samsungin omien sanojen mukaan. Nyt kuitenkin tämä kuvaaja näyttää, että nuo kaikki on myynyt suunnilleen saman verran. Taitaa tosiaan olla niin, kuten Vili on sanonut, että Note fiaskosta saatiin keppihevonen peittämään S7:n huonoa myyntiä.

  Ja jos S8:n hintaa meinaavat nostaa niin siitä tulee kaikkien aikojen katastrofi Samsungille. En ymmärrä, miten nuo Samsungin markkina-analyytikot on noin ulapalla. Kiinalaiset menee ohi vasemmalta ja oikealta ja nämä meinaa vielä nostaa puhelimen hintaa.

Tuoreimmat jutut