Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8:n Bixby-apuri ja Samsung Pay Mini mainitaan jo Samsungin verkkosivuilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Pay Mini Bixby S8

Samsungin keväällä julkaistavan huippupuhelin Galaxy S8:n yhdeksi merkittäväksi uutuudeksi on huhuttu Bixby-nimeä kantavaa virtuaaliavustajaa, ja Samsungin omilla verkkosivuillaan julkaisema lipsautus näyttää vahvistavan Bixbyn saapumisen. Lisäksi tulossa on Mini-versio yhtiön mobiilimaksujärjestelmä Samsung Paystä.

Samsungin Korean-sivuilla esitellään Samsung Payn beetaversiota, jossa mainitaan Mini ja Bixby. Mini tarkoittaa Samsung Pay Miniä, Samsung Paystä typistettyä versiota, jota voi käyttää verkko-ostosten maksuun.

Bixbyä on huhuissa mainittu jo pidemmän aikaa. Kyseessä on Samsungin vastine esimerkiksi Google Assistantille ja Applen Sirille. Bixby tulee tiettävästi korvaamaan S Voice -ääniohjauksen ja saa integroinnin moniin S8:n esiasennettuihin sovelluksiin.

Galaxy S8:n julkistus- ja julkaisuaikataulu on tällä hetkellä jokseenkin hämärän peitossa. Vanhan kaavan mukaan uusi malli olisi esitelty helmikuun lopulla Mobile World Congress -messujen yhteydessä, mutta loppuvuodesta huhuttiin, että esittely olisikin siirretty huhtikuulle. Korea Herald kuitenkin raportoi tuoreeltaan, että laitteen esittely todella tapahtuisi jo MWC:ssä, mutta myyntiintulo tapahtuisi vasta huhtikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut