Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE:n ihmeluurin hinta alle 200 euroa – varustettu tarttuvalla takakuorella ja katseohjauksella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZTE Hawkeye

ZTE piti viime vuonna Project CSX -kampanjan, jossa se keräsi kuluttajilta ideoita hieman erilaisempiin älypuhelimiin tai älylaitteisiin. Lokakuussa julkistettiin kilpailun voittaja, joka oli tarttuvalla takakuorella ja katseohjauksella varustettu älypuhelin. ZTE on nyt aloittanut joukkorahoituskampanjan Kickstarter-palvelussa, jossa se kerää rahaa uudelle ihmepuhelimelleen. Puhelimen saa itselleen 199 dollarilla eli 189 eurolla.

Uuden ZTE Hawkeye Phonen toimitukset aloitetaan suunnitelmien mukaan syyskuussa, mutta viimeistään vuoden loppuun mennessä. Yhtiö kerää 500 000 dollarin rahoitusta puhelimelleen ja potista on tällä hetkellä kasassa vain reilut 11 000 dollaria, mutta aikaa on vielä paljon. ZTE:n uutuus on saatavilla ympäri maailman.

ZTE Hawkeye

Hands-free -kokemus

ZTE kertoo Kickstarter sivullaan, että puhelimella on mahdollisuus saavuttaa hands-free -kokemus eli puhelimen näyttöä ei tarvitsisi koskea. Puhelinta voi ohjata ääniohjauksen kautta ja verkkosivuja voi selata omalla katseellaan. Tarttuvan takakuoren avulla puhelimen voi kiinnittää tasaisille pinnoille, kuten peiliin. Näin aamun uutiset voi lukea kätevästi vaikkapa hampaita pestessä.

Katseohjauksessa hyödynnetään puhelimen tarkkaa etukameraa, joka tunnistaa iiriksen liikkeet. Tarttuvaa takakuorta ei ole tehty suoraa puhelimeen, vaan se on toteutettu erillisenä lisäkuorena. Näin ollen käyttäjät voivat ottaa kuoren pois silloin, kun he eivät tarvitse sitä.

ZTE Hawkeye

ZTE Hawkeye Phonen alustavat tekniset tiedot:

  • Tuki kahdelle SIM-kortille
  • 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö
  • Etu- ja takakamerat
  • Korkealaatuinen äänentoisto
  • Sormenjälkitunnistin
  • Suuri akku pikalatauksella
  • Tuki muistikorteille
  • Android 7 Nougat -käyttöjärjestelmä

ZTE Hawkeye

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut