Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty: Samsungin uusimmat älykellot saavat pian virallisen iPhone-tuen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Gear S3Suunnilleen vuosi sitten Samsung kertoi, että sen tuolloin vielä kohtuullisen tuore Gear S2 -älykello saisi virallisen iPhone-yhteensopivuuden tammikuun aikana. No, luvattu aikataulu, eli tammikuu 2016, ei toteutunut, mutta vuotta myöhemmin iPhone-tuki on virallisesti julkaistu, kertoo SamMobile.

Samsung aloitti Gear S2:n,  Gear S3:n ja Gear Fit 2:n iOS-sovelluksen beetatestaamisen jo loppukesästä, ja tänään yhtiö on kertonut sovelluksen virallisesta julkaisusta. Samsung Gear S -sovellus Gear S2:lle ja Gear S3:lle sekä Samsung Gear Fit -sovellus Gear Fit 2 -rannekkeelle on määrä löytyä Applen App Storesta iPhonelle ladattavaksi.

Tätä kirjoitettaessa ei sovellusta vielä ainakaan Suomen App Storesta löydy, mutta oletettavasti sovellus tännekin lähiaikoina ilmestyy. App Store -haun lisäksi oikeita sovelluksia voi etsiä suuntaamalla iPhonella osoitteeseen apps.samsung.com/gear.

Vaatimuksina sovelluksille on iPhone 5 tai uudempi sekä iOS 9 tai uudempi.

Päivitetty 5.1. klo 11.07: Samsungin edustaja kommentoi SamMobilelle, että tieto iOS-sovelluksen julkaisusta lähti etuajassa. Testaus on loppusuoralla ja virallisen julkaisun on määrä tapahtua ”hyvin pian”.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. applettaja

    Tuonne Sammobilen sivuille näköjään oli tullut myös lisätietoa Samsungin edustajalta, eli ilmoitus yhteensopivuudesta lähti liian aikaisin, ja yhteensopivuus ja sovelluksen julkaiseminen ovat loppusuoralla (mutta iOS-tuki ei ole ihan vielä siis valmis)

Tuoreimmat jutut