Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ricoh esitteli uutta 360 asteen kameraa – helppoja ja edullisia live-lähetyksiä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ricoh r

Kun sekä Facebook että YouTube tätä nykyä mahdollistavat 360 asteen videoiden reaaliaikaiset lähetykset, aktivoituvat tietysti myös kameravalmistajat. Aiemminkin pieniä ja kevyitä 360 asteen kameroita julkaissut Ricoh on esitellyt tulevaa Ricoh R -kameraansa, jolla pääsee helposti alkuun 360 asteen live-videoiden kanssa, käyttämättä laitteistoon tuhansia euroja.

Tuleva Ricoh R sisältää kaksi laajakulmalinsseillä varustettua kameraa, joiden materiaali yhdistetään reaaliajassa EPF (Equirectangular Projection Format) -muodossa katseltavaksi. Kamera tarjoaa 2K-tarkkuuden materiaalia 30 ruutua sekunnissa. Suoratoisto onnistuu HDMI- tai USB-ulostulon kautta, mutta myös tallennus muistikortille on mahdollista, jos halutaan kuvata materiaalia offline-käyttöön.

Ricoh R:n virallisesta julkaisusta tai hinnasta ei vielä ole tietoa, mutta sovelluskehittäjille suunnattu versio kamerasta julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana. 360 asteen live-lähetykset ovat vielä sen verran lapsenkengissä, että Ricoh haluaa ensin tarjota kehittäjille mahdollisuuden tutustua kameraan ja miettiä sille hyviä käyttökohteita.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut