Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asukselta kaksi uutuuspuhelinta: yhdistelmä Daydreamia ja Tangoa sekä iPhonea matkiva kaksoiskamera

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asus ZenFone AR

Asus on tänään esitellyt puhelimen, josta löytyy tuki sekä Googlen Daydream-virtuaalitodellisuusalustalle että lisätyn todellisuuden Tango-järjestelmälle.

Asus ZenFone AR on varustettu 5,7-tuumaisella 2560×1440 pikselin näytöllä. Iso ja tarkka näyttö on omiaan sekä Daydream- että Tango-käytössä. Järjestelmäpiirinä laitteessa on Snapdragon 821 ja RAM-muistia markkina-alueesta riippuen kuusi tai jopa kahdeksan gigatavua. Laite tukee myös korkean resoluution ääntä ja sen oma kaiutin käyttää peräti viittä magneettia. Laadukasta ääntä pitäisi olla siis tarjolla niin kuulokkeiden kuin laitteen oman kaiuttimenkin kautta.

Asus ZenFone Ar.

Asus ZenFone Ar.

ZenFone AR:n takapuolelta löytyy melkoinen kamerakyttyrä, sillä Googlen Tango-alusta vaatii erikoisen kameraratkaisun. Tango-kokonaisuus koostuu ohjelmistosta, useista kameroista ja muista tunnistimista, joiden avulla puhelin voi mallintaa ympäröivää tilaansa ja omaa sijaintiaan sekä asentoaan tilassa. ZenFone AR:ssä varsinainen takakamera on tarkkuudeltaan 23 megapikseliä ja se käyttää Sonyn IMX318-kennoa. Pääkameran apuna Tango-käytössä on myös liikettä seuraava kamera sekä kalansilmälinssillä varustettu kamera syvyystietoja varten.

Tango-sovelluksia löytyy Googlen sovelluskaupasta jo kolmisenkymmentä ja Daydream-yhteensopivia sovelluksia on lupa odottaa kiihtyvällä vauhdilla, kun alusta on pääsemässä vauhtiin. Google ei kuitenkaan ole aikeissa yhdistää Daydream- ja Tango-toimintoja, eli vaikka ZenFone AR molempia tukeekin, käytetään niitä täysin toisistaan riippumatta.

Asus ZenFone 3 Zoom.

Asus ZenFone 3 Zoom.

ZenFone AR:n lisäksi Asus esitteli tänään myös uuden ZenFone 3 Zoom -mallin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö HD-tarkkuudella, Snapdragon 625 -suoritin, 5000 milliampeeritunnin akku sekä kaksoiskamera. ZenFone 3 Zoomin pääkamera on tarkkuudeltaan 12 megapikseliä, aukkoluvultaan f/1,7 ja 25 millimetrin laajakuvalinssillä varustettu. Lisäkameran tarkkuus on myös 12 megapikseliä, mutta 56 millimetrin linssi tarkoittaa 2,3-kertaista optista zoomia.

ZenFone 3 Zoomin myynti alkaa helmikuussa, ZenFone AR:n myynti kevään aikana. Hintatiedot selviävät myöhemmin. Vielä ei myöskään ole tiedossa, tuleeko kumpikaan malli myyntiin Suomessa, sillä Asuksen puhelimia ei täällä laajemmin ole myynnissä ollut.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut