Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Apple Watch tulossa – minne jäävät uudistukset?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch Series 2 -versioita.

Apple Watch Series 2 -versioita.

Applen odotetaan esittelevän uuden kolmannen sukupolven Apple Watchin kolmannella vuosineljänneksellä eli heinä-syyskuussa, raportoi kiinankielinen Economic Daily News. Asiasta uutisoi englanniksi myös DigiTimes.

Seuraavan sukupolven Apple Watchin kokoonpanijana toimisi Quanta Computer.

Uuden Apple Watchin laitteiston ei odoteta muuttuvan paljoa. Päähuomio kehityksessä on parhaillaan akunkeston parantamisessa. Lisäksi Apple Watchiin on luvassa lisää suorituskykyä.

Viime vuonna esitelty toisen sukupolven Apple Watch Series 2 toi myös lisää suorituskykyä, hieman kohentuneen akunkeston, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen sekä paremman, 50 metriin yltävän vedenkestävyyden. Lisäksi näytön enimmäiskirkkaus yli tuplaantui.

DigiTimesin mukaan markkinatutkimusyritykset arvioivat Apple Watchin myynnin yltäneen vuonna 2016 noin 7,5 miljoonaan kappaleeseen, kun alun perin odotukset olivat 12 miljoonaa. Apple itse ei ole ikinä kertonut tarkkoja lukuja Watch-toimituksistaan.

Spekuloituna tulevina uudistuksina Apple Watchiin on pidetty mobiiliverkkoyhteyksiä, lisäantureita eri terveystietojen mittaukseen sekä FaceTime-kameraa, mutta ainakin toistaiseksi raportit eivät näitä odotuksia tue.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut