Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung ei hylkää Note-sarjaa – Galaxy Note 8 tulossa 4K-näytöllä loppuvuodesta

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Samsung Galaxy Note7.

Samsung Galaxy Note7.

Samsung aikoo jatkaa Galaxy Note -puhelintensa sarjaa myös tänä vuonna, vaikka viime vuoden Galaxy Note7:n kanssa epäonnistuttiin pahoin.

BusinessKorean mukaan Samsung julkaisisi Galaxy Note 8:n vuoden toisella puoliskolla, kuten se yleensä on aiempinakin vuosina tehnyt. Tätä ennen huhtikuussa tulossa olisivat uudet Galaxy S8 -puhelimet. Galaxy Note7 -fiaskosta huolimatta Samsung on päättänyt olla hylkäämättä Note-brändiä.

Galaxy Note7 oli suosittu ennen kuin sen räjähdysongelmat kävivät ilmi. Samsung joutui takaisinkutsumaan laitteen lopulta kahdesti ja lopetti sen tuotannon ja myynnin pysyvästi. Samsungin odotetaan nyt kertovan Note7-räjähdysten todelliset syyt tammikuun aikana. BusinessKorean kuulemat huhut kertovat, ettei kyse olisi vain akkuongelmasta vaan ”virheestä elektronisen laitteiston suunnittelussa”.

Lähde Samsungin yhteistyökumppanilta kertoi BusinessKorealle Samsungin aikovan tuoda Galaxy S8:n vielä 2K-näytöillä (2560×1440 pikseliä), mutta Galaxy Note 8:ssa tulevan käytööön 4K-tarkkuus (3840×2160). Korkeammalla näyttötarkkuudella pyritään parantamaan muun muassa virtuaalitodellisuuden toimintoja. Luvassa pitäisi olla myös uusi Gear VR. Uutta olisivat myös parannetut kynätoiminnot.

Jo Galaxy S8:ssa nähtävä Samsungin uusi Bixby-virtuaaliavustaja nähdään myös myöhemmin Galaxy Note 8:n ossana.

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. pyärämiäs

    hianoo että tulloo viälä note -sarjaan jatketta. saattaa jopa olla note3:n korvaava tuate.

  2. Huopa

    Tämä on hyvä uutinen, jos vain pitää paikkansa, toivotaan niin.

  3. Eetu

    Samsung tuo 4k näyttönsä markkinoille… Räjähtämällä! 😎

Tuoreimmat jutut