Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nopea modulaarinen WLAN-verkko kaikenmallisiin koteihin – tällainen on Linksysin uusi Velop-reititin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Linksys Velop

Modeemeistaan ja reitittimistään tunnettu Linksys on esitellyt uuden Velop-nimisen WLAN-reitittimen. Velop-reitittimiä on helppo linkittää toisiinsa niin, että ne kattavat kaikenlaiset, isotkin kodit yhtenäisellä langattomalla lähiverkolla.

Velop sisältää kolme dynaamisesti toimivaa radiota niin, että käyttäjällä on aina paras mahdollinen yhteys käytettävissään riippumatta siitä, mihin reitittimeen hänen laitteensa on yhdistynyt.

Velopin sisältä löytyy Qualcommin järjestelmäpiiri, joka sisältää 716 megahertsin kellotaajuudella toimivan neliydinsuorittimen, neljän gigatavun flash-muistin, 512 megatavun RAM-muistin, Bluetooth 4.0/LE-radion sekä kaksi gigabitin LAN-WAN-porttia, kolme WLAN-radiota (yksi 2,4 gigahertsin ja kaksi 5,0 gigahertsin taajuusalueille) ja kuusi antennia.

Linksys Velop

Kolmialueinen AC 2×2 802.11ac Wave 2 MU-MIMO -radiojärjestelmä tarjoaa yhdistettynä teoreettisen 2200 megabitin sekuntinopeuden tiedonsiirrolle. Perinteisiin reitittimen ja WLAN-laajentimen yhdistelmiin tai kaksialueisiin WLAN-verkkoihin verrattuna Velop-järjestelmän on määrä välttää pullonkaulat ja algoritmiensa ansiosta tarjota suurempia nopeuksia kantaman rajoilla.

Velop-yksiköitä voi verkottaa tarjoamaan laaja WLAN-verkko, jossa järjestelmä valitsee automaattisesti parhaat kanavat. Verkon yksiköt eli ”solmukohdat” osaavat keskustella keskenään ja myös korjata verkon, mikäli joku yksiköistä putoaa pois pelistä.

Linksys Velop

Velop-verkon käyttöönotto ja ylläpito tapahtuu älypuhelimeen asennettavan Linksys-sovelluksen avulla. Sovellus luo Bluetooth-yhteyden älypuhelimen ja verkkoa isännöivän Velop-yksikön välille niin, että sovelluksella luodaan verkon nimi ja salasana, ja käyttäjien tarvitsee vain kerran liittyä verkkoon, jolloin kaikki samaan verkkoon yhdistetyt yksiköt ovat käyttäjän käytettävissä. Velop-yksiköt osaavat myös päivittää laiteohjelmistonsa automaattisesti parhaan suorituskyvyn ja tietoturvan takaamiseksi.

Linksys Velopin Suomen hintoja tai saatavuutta ei vielä julkistettu, mutta Yhdysvalloissa laite tulee tarjolle yhden, kahden tai kolmen laitteen pakkauksissa. Niiden hinnat ovat 200, 350 ja 500 dollaria (noin 190, 335 ja 480 euroa).

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut