Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HP julkisti uuden Spectre x360:n ja EliteBook x360:n – maailman ohuimman kääntyvän bisneskannettavan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HP on CES-messujen yhteydessä päivittänyt Spectre x360 -konettaan ja esitellyt EliteBook x360:n, joka HP:n mukaan on maailman ohuin kääntyvä tietokone bisneskäyttöön. Lisäksi HP esitteli myös all-in-one-pöytätietokoneuutuuksia.

HP EliteBook x360:ssä idea onkin Spectren elegantin designin tuominen bisneskäyttöön suunniteltuun kannettavaan.

HP EliteBook x360 tarjoaa 5 eri käyttöasentoa.

HP EliteBook x360 tarjoaa 5 eri käyttöasentoa.

360 astetta kääntyvän 13,3 tuuman näytön tarkkuus EliteBook x360:ssa on joko 4K- tai Full HD -tasoa. Lisäksi mukana on Intelin uusimmat 7. sukupolven Core i5 tai i7 -suorittimet, jopa 16 gigatavua RAM-muistia ja PCIe-SSD-pohjainen tallennusmuisti. Akunkesto yltää jopa 16,5 tuntiin, ja mukana on myös pikalataus: akku latautuu tyhjästä 50 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa. Lisäksi yrityskäyttö mielessä HP on panostanut myös uutuuden tietoturvaominaisuuksiin. Mukana on myös tuki Windows Hello -tunnistautumiselle sekä sormenjälkitunnistin.

HP Spectre x360 päivittyy uudella mallilla.

HP Spectre x360 päivittyy uudella mallilla.

Kuluttajille suunnattu uutuus on 15,6 tuuman 4K-näytöllä varustettu uusi HP Spectre x360, joka tekniikaltaan muistuttaa paljon myös EliteBook x360:tä: mukana on Intelin 7. sukupolven Core i7 -suorittimet, 16 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavun PCIe-SSD-tallennusmuisti ja myös akun pikalataus.

Näytönohjain uudessa Spectre x360:ssa on NVIDIAn GeForce 940MX.

HP:n Spectre x360:n tunnusmerkit, ohuet näytönreunukset ja alumiinirakenne, ovat yhä tallella.

HP julkisti myös 34 tuuman kaarevalla näytöllä varustetun Envy Curved AiO 34 -tietokoneen ja päivitti HP Sprout Pro -työasemansa uudistuneella designilla ja uuden sukupolven suorittimilla.

HP Envy Curved AiO 34 tarjoaa todella kookkaan kaarevan näytön.

HP Envy Curved AiO 34 tarjoaa todella kookkaan kaarevan näytön.

HP Sprout Pro päivittyy ulkoisesti ja sisäisesti ajan tasalle.

HP Sprout Pro päivittyy ulkoisesti ja sisäisesti ajan tasalle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Ademeion

    Juttu on mielenkiintoinen, mutta ilmaus ”kääntyvä tietokone” tuntuu hiukan oudolta. Tietokoneen kääntyminen tarkoittaa sen asennon muuttumista yhtenä kokonaisuutena. Lenovo näkyy käyttävän sivustollaan Yoga-laitteista nimitystä ”mukautuva”, mikä vaikuttaa ainakin äkkiseltään erinomaiselta nimitykseltä. Itselläni oli mielessä ”muunneltava” mutta Lenovon nimitys taitaa olla parempi.

Tuoreimmat jutut