Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsApp-tuki loppui vuodenvaihteessa osassa vanhoja Android-, iPhone ja Windows-puhelimia – näitä versioita muutos koskee

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

WhatsApp logoWhatsAppin tuki on päättynyt joukolle vanhoja Android-, iPhone- ja Windows-puhelimia.

WhatsApp kertoi alun perin jo alkuvuodesta 2016 tulossa olevasta tuen päättymisestä, mutta pidensi sittemmin tuettua aikaa osittain ensi kesään asti. Nyt vuodenvaihteessa tuki päättyi kuitenkin Android 2.1 ja Android 2.2 -versioilta, Windows Phone 7:ltä sekä iPhone 3GS:ltä ja laajemmin iOS 6:lta.

30. kesäkuuta 2017 asti WhatsAppia tuetaan alkuperäisestä ilmoituksesta poiketen vielä Nokian S40:llä, Nokian Symbian S60:lla sekä BlackBerry OS:llä ja BlackBerry 10:llä.

WhatsAppin tuen päättyminen vanhoissa versioissa ei välttämättä tarkoita sovelluksen toiminnan välitöntä katkeamista. Sen sijaan mitään päivityksiä näiden puhelinten WhatsApp-sovellukset eivät enää saa, ja tulevat WhatsApp-muutokset voivat lopettaa toiminnan yllättäen kokonaan.

Android 2.1:llä tai 2.2:lla varustettuja puhelimia on tämän vuoden loppuun mennessä käytössä varmasti enää vain hyvin pieni määrä, kuten myös iPhone 3GS -puhelimia. Uudemmat iPhonet ovat päivitettävissä uudempiin iOS-versioihin kuin kuudenteen, jolta tuki nyt päättyy.

Windows Phone 7:llä varustetuille Windows-puhelimille, kuten ensimmäisille Lumioille, ei ole ollut tarjolla päivityksiä Windows Phone 8:aan, jota WhatsApp nyt Windows-puhelinten osalta vaatii.

WhatsAppin mukaan viestihistoriaa ei voida siirtää alustalta toiselle. Se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden saada oma viestihistoriansa tallennettua ja tarjoaa tiedoksiantonsa lopussa linkit ohjeisiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. tieto kone guru

    Symbian se vaan rulettaa edelleen vaikka iphone ja android luovuttaa.

    • Henrik1

      Symbian ja Windows Mobile 10,menneen talven lumia!.

Tuoreimmat jutut