Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älypuhelinten käytetyimmät sovellukset ovat kahden kauppa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Älypuhelimissa käytetyimmät sovellukset ovat pitkälti Facebookin ja Googlen käsialaa, paljastaa myös Nielsenin tuore raportti vuoden 2016 suosituimmista sovelluksista.

TOP10-sovelluksista kolme on Facebookin omistamia ja viisi Googlen, joka hyötyy sovellustensa löytymisestä valmiiksi esiasennettuina maailmanlaajuisesti yhteensä reilusti yli miljardista käytössä olevasta Android-laitteesta.

Nielsenin tiedot perustuvat Yhdysvalloista kerättyyn paneelitietoon ja esittävät keskimääräisiä päivittäisiä sovellusten käyttäjämääriä. Lukuun ottamatta 10. sijalta löytyvää Amazon-verkkokaupan sovellusta, ovat muut listan sovelluksista kuitenkin globaalisti suosittuja ja listaus pitänee pääosin – tosin ainakin yhtä tärkeää – poikkeusta lukuun ottamatta kutinsa karkeasti myös Suomessa. Yhdysvalloissahan listalta puuttuva WhatsApp-viestipalvelu ei ole suosittu, mutta Suomessa se yltäisi kärkijoukkoihin. Myös WhatsApp kuuluu Instagramin tavoin Facebookille, ja vahvistaa sen asemia kilpailussa käyttäjien huomiosta.

Applen sovelluksista Nielsenin listalle yltää ainoastaan Apple Musiikki.

Nielsenin tilasto vuoden 2016 suosituimmista sovelluksista.

Nielsenin tilasto vuoden 2016 suosituimmista sovelluksista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut