Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor 8:n merkittävä Android Nougat ja ja EMUI 5.0 -päivitys julkaistaan helmikuussa – näin saat sen jo ennen sitä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 8:n Nougat-päivityksen beetatestaus on jo alkanut Suomessakin.

Honor 8:n Nougat-päivityksen beetatestaus on jo alkanut Suomessakin.

Huawei on vahvistanut tuovansa Honor 8 -puhelimelleen Android 7.0 Nougatin ja EMUI 5.0:n tuovan päivityksen helmikuussa.

Aiempien tietojen valossa Huawei-puhelimista uuteen versioon ensimmäisen joukoissa on pävittymässä myös Huawei P9. Huawein uudet Mate 9 -puhelimet puolestaan sisältävät Nougatin ja EMUI 5.0:n jo esiasennettuna.

Kyse on merkittävä päivitys Nougatin ohella erityisesti Huawein oman käyttöliittymän merkittävän uudistumisen myötä. EMUI 5.0:ssa Huawei on siirtynyt aiempaa kevyempään ja modernimpaan ilmeeseen, joka myös monilta osin eroaa aiempaa vähemmän vakio-Androidista.

Vaikka tuleva päivitys kaikelle kansalle julkaistaan vasta helmikuussa, on sitä mahdollista päästä testaamaan jo nytkin.

Päivityksen saa beetatestiversiona Honor 8 -puhelimeensa pienellä odotuksella lataamalla tästä Huawein sivulta FUT-sovelluksen ja seuraamalla annettuja ohjeita liittymisestä testausohjelmaan.

Toistaiseksi päivityksen testiversio tuntuu vielä varsin bugiselta, mikä kannattaa huomioida asennuspäätöstä tehdessä.

Varmasti monia muista Android-puhelimista Huaweihin siirtyviä ilahduttavana muutoksena EMUI 5.0:ssa tarjolla on nyt myös mahdollisuus ottaa käyttöön Androidin perinteisiin lukeutuva erillinen sovellusvalikko, jollainen Huawein käyttöliittymästä on tähän asti uupunut.

Uuden ilmeen ja Android 7.0 Nougatin sisältämien uudistusten, kuten näytön jakamisen kerralla kahdelle sovellukselle (Multi Window) lisäksi EMUI 5.0 -päivitys sisältää myös muutamia Huawein omia uutuuksia. Näitä ovat esimerkiksi mahdollisuus kahden Facebookin tai WhatsAppin käyttöön.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut