Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S8:aan selvästi suuremmat näytöt? Tämä tulevasta huippupuhelimesta on jo paljastunut

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kyltti logoTuoreimman Galaxy S8 -huhun mukaan Samsung kasvattaa puhelimen näytön kokoa reilusti nykyisistä Galaxy S7 -malleista säilyttäen itse puhelimen koon kuitenkin samanlaisena. Korealaistietojen mukaan Galaxy S8:aan odotetaan 5,7 ja 6,2 tuuman näyttöjä.

Tämän mahdollistaa koko etupuolen täyttyminen kattavammin näytöllä. Myös sormenjälkitunnistimen odotetaan olevan Galaxy S8:ssa olevan integroitu osaksi näyttöä.

Aiemmin Galaxy S8:n yhteydessä on huhuttu edelleen 5,1 tuuman ja 5,5 tuuman näytöistä, mutta mikäli puheet koko etupuolen täyttävästä näytöstä pitävät odotetusti paikkansa on näytön koon suureneminen jopa loogisempaa kuin sen pysyminen ennallaan. Pienempi koko kun tarkottaisi myös esimerkiksi pienempää akkua ja vähemmän tilaa myös muille komponenteille.

Esimerkiksi jo julkistetussa vain näytön alapuolella suuremmalla reunuksella varustetussa Xiaomi Mi MIXissä on 6,4 tuuman näyttö koko laitteen koon ollessa vain vajaan senttimetrin 5,5 tuumaista Galaxy S7 edgeä pidempi ja leveämpi.

Suuremmat näytöt Galaxy S8:ssa voisivat houkuttaa myös kuopatusta Galaxy Note7:sta kiinnostuneita.

Tuoreimmat korealaistiedot toistavat aiemmat huhut, joiden mukaan Galaxy S8 ollsi tulossa vain sivuilla kaartuvalla näytöllä varustettuna. Suurempi malli voisi saada lisänimen Plus.

Lisäksi aiemmat Galaxy S8 -huhut ovat jo kertoneet, että mukana pitäisi olla:

Wall Street Journalin tuoreen raportin mukaan Samsung-johtajat olisivat päättäneet Galaxy S8:n julkistuksen tapahtuvan vasta Mobile World Congressin jälkeen ensi keväänä, mahdollisesti jopa vasta huhtikuussa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Jos todella tulee tuon kokoisilla näytöillä niin 6.2 tuumaisella näytöllä olevan tulisin hankkimaan 😊

  2. LaDeX

    Joka huhukierroksella aina vain huonomman kuuloinen laite…

  3. Henrik1

    Galaxy S8 5.7 ja 6.2 tuuman näytöllä varustettuna tietäisi sitä,että Galaxy Note mallisto kuopattaisiin (luulisi ainakin näin tapahtuvan).

Tuoreimmat jutut