Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisätietoja Motorolan tulevasta Moto M -puhelimesta – tässäkö puhelin pukinkonttiin?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Motorola Moto logo

Uutisoimme viime viikolla siitä, miten Motorolan uusi Moto M -malli on paljastunut. 5,5 tuuman FullHD-näytöllä varustettu puhelin esitellään näillä näkymin virallisesti joulukuussa, mutta sitä ennen puhelimesta ehti paljastua jo kasa lisätietoja.

Jo aiemmin edestä ja takaa kuvattu puhelin näyttäytyy uusissa kuvissa myös sivuilta. Puhelimen alaosassa on USB Type-C -liitäntä ja yläosassa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Oikealta löytyvät virta- ja volyymipainikkeet, ja takaa sormenjälkilukija. Fyysisiä toimintapainikkeita puhelimesta ei löydy, vaan toimintapainikkeet ovat osana näyttöä.

Erona aiemmin vuodettuihin tietoihin,TechDroiderilta peräisin olevissa tiedoissa puhelimen akun kapasiteeksi ilmoitetaan 3050 mAh aiemmin huhutun 5100 mAh:n sijaan. Myös takakameran kerrotaan olevan 13 megapikseliä, poiketen aiemmasta 16 megapikselistä. Etukameran tarkkuuden pitäisi olla kahdeksan megapikseliä.

Alla nähtävissä TechDroiderin aikaisemmin tänään julkaisemat uudet vuotokuvat.

motorola-moto-m-5motorola-moto-m-4 motorola-moto-m-3 motorola-moto-m-2 motorola-moto-m

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. masteri

    No siinähän se kiinnostus sitten sulikin, ellei hinta ole erittäin kilpailukykyinen eli toisin sanoen mene Moto G4 plussan maastoon.

    5100mAh akulla tää olis ollu kova luu. Miksihän kukaan tunnetumpi valmistaja ei ylipäänsä tee tän koko luokan akkuja omaavia laitteita? Tuntuu löytyvän vain jostain hyvin epämääräisiltä valmistajilta, joka laittaa vähän epäilemään että onko akun kapasiteetti oikeasti luvatun kokoinen.

Tuoreimmat jutut