Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3T mainittu – paljastuiko turboversio hittipuhelimesta?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

OnePlus 3:sta saattaa olla tulossa uusi paranneltu versio.

OnePlussan työntekijä julkaisi kiinalaisessa Weibo-palvelussa päivityksen laitteella, jonka nimeksi oli merkitty ”OnePlus 3T”, kertoo PhoneRadar.

Kun uusi maininta yhdistetään aiempiin tietoihin, vaikuttaa uuden version tulo todennäköiseltä. Aiemmin OnePlussalta on useammalta eri taholta huhuttu uutta ”OnePlus 3S” -mallia. Aiemmin sen uudistukseksi huhuttiin myös LCD-näyttöä AMOLEDin sijaan, sillä OnePlus on kärsinyt pahasta AMOLED-näyttöjen pulasta. Toimitusajat ovat venyneet yli kuukauden mittaisiksi. OnePlussan perustaja Carl Pei kuitenkin tyrmäsi hiljattain huhut: OnePlus aikoo jatkaa AMOLED-näytöillä.

Jo aiemmat OnePlus 3S -huhut povasivat myös Snapdragon 821:tä OnePlus 3:sta löytyvän Snapdragon 820:n sijaan. Uusi Snapdragon 821 on korkeammalle kellotettu, muuten vähäisin muutoksin varustettu uusi versio järjestelmäpiiristä. Qualcommin mukaan Snapragon 821 on peruslaskennassa jopa 10 prosenttia nopeampi ja grafiikkasuorituskyvyssä 5 prosenttia nopeampi.

Lisäksi huhuja OnePlus 3T:stä tukee Kiinan viranomaistiedoista paljastunut maininta OnePlussasta A3010-mallikoodilla. OnePlus 3:n mallikoodit ovat A300x -muotoisia eri varianttien osalta.

Mahdollisen OnePlus 3T:n uudistuksista ei ole vielä varmuutta. Järjestelmäpiirin vaihtumisen ohella luonnollisesti muutakin voi laitteessa muuttua. Lisäksi Android Nougat -käyttöjärjestelmäversio voi löytyä esiasennettuna.

OnePlus 3 on kohonnut Suomessakin erittäin suosituksi ominaisuuksiinsa nähden edullisen hintansa ansiosta. Se oli syyskuussa Elisan myydyin puhelin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Grondon

  Just viikko sitten hankin perus OnePlus3:n ja siitä meni tällä viikolla jo näyttö särölle, en voi lähteä kyllä suosittelemaan näiden hankintaa kellekään ellei tarkoitus ole säilyttää luuria koristeena suojavitriinissä.

  • Ruuneperi

   Menikö se näyttö todella ihan itsestään säröille…

   Itse aikoinaan tiputin viikon vanhan Nexuksen mukulakivikadulle ja rikkihän se näyttö meni. Tästä viisastuneena luurit ovat saaneet aina kunnon suojan ympärilleen, ei ole enää näytöt hajonneet.

  • heihaloo

   moni muukin on puottanut eri valmistajien puhelimia ja niistäkin on näyttö mennyt rikki, eiköhän siirrytä lankapuhelimiin takaisin.

  • Pekka

   Hommaa panzet glass ja jokku kuoret ni eipä men rikki.

   • Matti#2

    Tai sitten ei vaan tiputtele sitä puhelinta.

 2. Janne Granström

  onneksi päivitys on pieni, ostin juuri kolmosen enkä voisi olla tyytyväisempi :) 400 euroa ja hakkaa lippulaivat joka alueella ja hei kuusi gigaa rammia.. ;)

Tuoreimmat jutut