Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlussan perustaja: Pysymme AMOLED-näytöissä – kylmää vettä huhuille ”OnePlus 3S:stä”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

OnePlussan perustajiin lukeutuva Carl Pei on nyt vahvistanut Twitterissä OnePlussan aikovan jatkaa AMOLED-näyttöjen käyttämistä ”nähtävissä olevan tulevaisuuden”.

Viime päivinä on liikkunut vinhoja huhuja, joiden mukaan nykyisen erittäin suositun OnePlus 3:n tuotanto olisi jopa jo lopetettu ja OnePlus valmistautuisi korvaamaan sen uudella OnePlus 3S:llä, jossa olisi AMOLEDin sijaan LCD-tekniikan näyttö. Pula erityisesti AMOLED-näyttöpaneeleista on venyttänyt yhdessä odotettua suuremman suosion kanssa OnePlus 3:n toimitusajat erittäin pitkiksi, jopa yli kuukauden mittaisiksi.

Pein tuoreimmat kommentit näyttäisivät heittävän syrjään huhut mahdollisesta OnePlus 3S:stä – ainakin LCD-näytöllä varustettuna.

OnePlus on päätynyt tekemään OnePlus 3:n heikon saatavuuden takia erikoisia ratkaisuja, kutenkeskeyttämään myynnin lähes koko Euroopassa useamman viikon ajaksi.

Ensimmäisten OnePlus 3S -huhujen jälkeen Kiinan CCC-viranomaiselta paljastui tieto vielä tuntemattomasta OnePlussan A3010-mallikoodin laitteesta, kun OnePlus 3:n perusversio tunnetaan A3000-koodilla. Vielä toistaiseksi ei tiedetä, mistä laitteesta uudessa paljastuksessa on kyse.

Suomessa OnePlus 3 on ollut erittäin suosittu puhelinmalli. Täällä sitä myy myös operaattoreista Elisa, jonka jopa myydyimmäksi puhelimeksi OnePlus 3 on kohonnut.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tommi

    Jep, nyt loppui tyhmät huhut seinään.

Tuoreimmat jutut