Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäisillä Google-puhelimilla kova kysyntä – toimitusajat venyneet vähintään 4-5 viikkoon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel.

Googlen Pixel.

Google-puhelinten toimitukset ensimmäisillä markkinoilla käynnistyvät virallisesti tämän viikon torstaina 20. lokakuuta.

Puhelinten kysyntä vaikuttaa olleen varsin kovaa, sillä kaikkien eri Pixel-puhelinten toimitusaikaennuste Yhdysvalloissa on nyt 4-5 viikkoa, kertoo 9to5Google. Lisäksi suurempikokoiset Pixel XL -mallit listataan loppuneiksi varoista ilman mitään tietoa tulevien toimitusten aikataulusta.

Pixelit ovat tarjolla kolmena värivaihtoehtona vain Yhdysvalloissa. Jenkkierikoisuudeksi jäävä sininen väri, Googlen itsensä mukaan Really Blue myytiinkin ensimmäisenä päivänä ennakkotilausten avauduttua loppuun Googlen omassa verkkokaupassa muita värivaihtoehtoja, mustaa ja hopeaa, riittäessä pidempään.

Pixel-puhelinten markkinoilletulosta Suomessa ei ole mitään tietoa. Euromaista ne tulevat nyt aluksi vain Saksaan.

Yhdysvaltalaisasiakkaita Google hemmottelee muutenkin kuin yhdellä lisävärillä. Jenkkiennakkotilaajat saavat Pixelin tilatessaan kaupan päälle myös Googlen uuden oman Daydream View -virtuaalitodellisuussilmikon, mikä on voinut kiihdyttää ennakkomyyntiä.

Aiemman analyytikkoraportin mukaan Google-puhelinten valmistuksesta vastaava HTC toimittaisi 3-4 miljoonaa Google-puhelinta vielä tämän vuoden aikana. Määrä ei ole vielä valtava, mutta hyvä alku puhelinmarkkinoille tulevalle Googlelle. Esimerkiksi Apple toimittaa kuukautta aiemmin markkinoille tulleita iPhone 7 -puhelinmallejaan loppuvuoden aikana aeimpien arvioiden mukaan yli 80 miljoonaa.

Google Pixelit tulevat myyntiin aluksi vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Euroopassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) ja Saksassa sekä lisäksi Australiassa ja Intiassa.

Googlen odotetaan panostavan satoja miljoonia Pixel-puhelinten markkinointiin. Se on jo aloittanut televisio- ja ulkomarkkinoinnin Pixel-puhelimesta Google-hakukoneensa etusivulla kertomisen lisäksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi