Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällainen on Honor 6X – Honor 5X:n seuraajassakin kaksoiskamera

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 6X TENAAn kuvissa.

Honor 6X TENAAn kuvissa.

Huaweilta on jälleen luvassa uusi Honor-älypuhelin – tällä kertaa edullisempaan hintaluokkaan. Uusi Honor 6X on bongattu kuvista Kiinan televiranomaisen TENAAn hyväksynnän yhteydessä, kertoo PhoneRadar.

Myös Honor 6X:ssä on takana kaksoiskamera, kuten uudessa myös täällä jo juuri myyntiin tullessa Honor 8:ssa.

Honor 6X:n tekniset ominaisuudet eivät ole vielä paljastuneet, joten ne jäävät toistaiseksi pitkälti arvailujen varaan. Näin ollen esimerkiksi kaksoiskameran toteutuksesta ei tiedetä mitään tarkempaa. Aiemmin sekä Huawei P9:ssä että Honor 8:ssa on ollut teknisesti samanlainen ratkaisu, jossa 12 megapikselin kameroista toinen on ollut normaali värikamera ja toinen mustavalkokamera. Edullisemmassa Honor 6X:ssä voidaan nähdä tavalla tai toisella vaatimattomampi ratkaisu.

Honor 6X:n edeltäjässä Honor 5X:ssä on 5,5 tuumainen näyttö 1920×1080 pikselillä, Qualcomm Snapdragon 616, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja viiden megapikselin etukamera. Honor 6X:ssä voisi olettaa ainakin säilyttävän tämän tason ja mahdollisesti parantavan. Esimerkiksi järjestelmäpiiri voisi vaihtua Snapragon 625:een, jos Huawei vielä jatkaa Qualcommin piirien käyttöä Honor 6X:ssäkin.

Honor 5X:n tavoin Honor 6X:n rakenne on säilymässä metallisena.

Kuvat kertovat lisäksi Honor 6X:stä yhä löytyvän takaa sormenjälkitunnistimen. Lisäksi varmistettuja tietoja ovat jo kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 4G LTE -verkkoyhteyksien tuki, mutta näistä kumpaakaan ei voi pitää suurena yllätyksenä. Honor 6X:stä tulee lisäksi löytymään suoraan Androidin Marshmallow-versio.

Kaikki uutuus-Honorit eivät saavu myyntiin Suomessa tai edes Euroopassa, joten myös Honor 6X:n myyntiintulo täällä on vielä toistaiseksi arvoitus. Edeltävän Honor 5X:n myynnissä olo tosin puhuisi myös seuraajan tänne saapumisen puolesta. Lisäksi jo aiempi Honor 4X:kin oli täällä myynnissä.

Viimeaikaisia julkistettuja Honoreita, joita ei ole julkistettu Eurooppaan tai Suomeen, ovat Honor 8:aa suurikokoisemmat Honor V8 sekä Honor Note 8.

Honor 5X:n hinta Suomessa oli alle 300 euroa, mikä antaa karkeaa osviittaa Honor 6X:n mahdollisesta hinnasta sen täällä myyntiin tullessa.

Mielenkiintoisena sivujuonteena jo marraskuussa 2014 esillä oli myös TENAAn hyväksymä, Kiinan markkinoille tarkoitettu ja kaksoiskameralla sekä vieläpä juuri 5,5 tuuman näytöllä varustettu Honor 6X -malli. Nyt kyse on kuitenkin eri puhelimesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut