Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei julkaisi isolla näytöllä ja kaksoiskameralla varustetun Honor V8:n

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Honor V8

Huawei on odotetusti tänään esitellyt uuden Honor V8 -puhelimen. Kyseessä on isolla näytöllä varustettu Android-puhelin, joka lainaa herkkuja hiljattain julkaistusta Huawein huippumalli P9:stä, mutta hieman matalammalla profiililla.

Näytön koko Honor V8:ssa on messevät 5,7 tuumaa, ja tarkkuus versiosta riippuen joko Full HD- tai QHD-tasoa, eli 1920 x 1080 pikseliä tai 2560 x 1440 pikseliä. Järjestelmäpiirinä on Huawein Kirin 950 kahdeksanytimisellä suorittimella, tukenaan neljä gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Full HD -versiossa on 32 gigatavua ja tarkemmalla QHD-näytöllä varustetussa versiossa 64 gigatavua.

Huawei Honor V8

Metallirunkoisen Honor V8:n mitat ovat 157 x 77,6 x 7,75 millimetriä ja massaa sillä on 170 grammaa. Akun kapasiteetti on 3 500 milliampeerituntia ja lataaminen hoituu USB Type-C -liitännän kautta. Ulkoasu on tuttua Huaweita/Honoria ja takaosasta löytyy sormenjälkitunnistin.

Kameraosastolta käy ilmi Huawei P9:n lähisukulaisuus. Etukameran ominaisuudet, kahdeksan megapikselin kenno ja aukkoluku f/2,4 ovat samat kuin P9:ssä, ja myös takaa löytyvä kaksoiskamera muistuttaa hyvin paljon P9:n ratkaisua. Takakameran varustukseen kuuluvat 12 megapikselin RGB- ja mustavalkokennot, f/2,2 aukkoluku, lasertarkennus sekä kaksois-LED-salama, mutta P9:stä tuttu Leica-brändäys on poissa V8:sta.

Huawei Honor V8

Honor V8 on julkaistu nyt Kiinassa, jossa sen hinnat ovat välillä 2299 – 2799 yuania, eli noin 310 – 376 euroa. Laitteen julkaisusta muille markkinoille ei vielä ole tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut