Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Täyden Windows 10:n puhelin julki 670 euron hintaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin logo

Microsoftin täydellä Windows 10:llä varustetusta Surface-puhelimesta on liikkunut huhuja jo pitkään, mutta PC-ohjelmien pyörittämiseen kykenevää puhelinta ei tarvitse välttämättä odottaa enää kauaa. Vaikka Surface-puhelimesta ei ole toviin kuulunut uusia tietoja, on Akyumenin Holophone Phablet tulossa markkinoille PC:stä tutulla Windows 10:llä varustettuna.

Seitsemän tuuman kokoinen Holophone Phablet lähentelee kooltaan tablettia, mutta Akyumen itse luokittelee laitteen puhelimeksi. Holophone Phabletilla pystyy soittamaan normaalisti puheluita, minkä lisäksi käyttöliittymä on skaalattu puhelinystävälliseen muotoon.

Varsinaisen Windows 10 -tuen lisäksi Holophone Phablet erottuu massasta käyttämällä Intelin Cherrytrail 8300 -neliydinprosessoria ja 128 gigatavun tallennusmuistia. Puhelin on varustettu myös projektorilla, mikä mahdollistaa Windows 10:n täysmääräisen käytön esimerkiksi valkokankaan kautta.

Ehkä mielenkiintoisimpana ominaisuutena Holophone Phabletin käyttö ei rajoitu pelkästään Windowsiin, vaan puhelimessa toimii myös Android 6.0 Marshmallow. Käynnistyksen yhteydessä käyttäjä voi vapaasti valita käyttääkö puhelimessa Windowsia tai Androidia, ja käyttöjärjestelmien välillä hyppiminen onnistuu puhelimen uudelleen käynnistämällä.

Holophone Phabletin ensimmäinen erä tulee saataville Yhdysvalloissa ensimmäinen syyskuuta ja toinen erä viides marraskuuta. Puhelimen perusmalli maksaa 670 euroa, minkä lisäksi tarjolla ovat kalliimmat Premium- ja Advanced-paketit 760 ja 850 euron hintaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Satunnainen tarkkailija

  Ei mitään menestymisen mahdollisuuksia ennenkuin Pokemon Go alkaa tukemaan intelin siruja. 😂

  • Juu

   Tämä kuitenkin kiinnostaa, kun vaivauduit höpöttämään? Muilla puhelimessa käyttöjärjestelmillä ei tee mitään.

   Nyt pääsee rajoitteesta eroon ottamalla tuhansia tuttuja ohjelmia siihen.

   • Vili

    ”Nyt pääsee rajoitteesta eroon ottamalla tuhansia tuttuja ohjelmia siihen.”

    Aikamoinen deja vu tuli, onnea vaan niiden hiirille suunniteltujen ohjelmien käytölle 7″ kosketusnäytöllä… :D vai ajattelitko ottaa hiiren myös taskuun ;)

    • Kairaaja

     Vilin pitäs joskusti oikeesti kokeilla uusia juttuja, eikä vaa olla kiinni applen vehkeissä saattaapi tulla vaikka yllätyksiä. Mielenkiintoiselta itse laite vaikuttaa…

     • Vili

      Mitä uutta tuossa on? olen kokeillut surfacella jo vuosia sitten koittaa käyttää windows legacy ohjelmia. (kun sitä silloin hehkutettiin että kaikki legacy ohjelmat toimii) ja niiden käyttö oli vähintään niin kankeaa kuin nyt osasi odottaa. Nyt vielä kun näyttökoko pienenee huomattavasti surfacesta niin voi vaan kuvitella kuinka mukavaa on yrittää osua niihin pieniin navigointinappuloihin ym.

      PS kaikki uudet jutut on kyllä kokeiltu, mitään yllätyksiä ei ole näkynyt, ei siis ainakaan positiivisia.

 2. HybridTabletPhone

  Niin, tämähän on vain taas yksi pieni tabletti, joka pyörittää ”aitoa” winkymppiä. Se että sen sisuksiin on istutettu myös android- yhteensopiva siru, niin ei tee tästä mitenkään puhelinta. Fyysisesti 7 tuuman näytön kokoinen laite ei voi koskaan toimia jatkuvasti mukana kulkevana älyluurina nykylaitteitten tapaan vaikka siinä puhelinominasuudet oliskin.

 3. SANDY

  Valmistajan sivujen mukaan Androidi olisi Lollipop eikä marshmellow.

  akkukesto epäilyttää. Laitteessa on vain 2910mah akku.

  Falcon olisi parempi vaihtoehto kun se on 10″ tabletti ja tuo on jokotai liian iso puhelin tai liian pieni tabletti.

 4. Ohotusta

  Wautsi! No nyt alkaa olla sitä mitä pitääkin!

 5. Teemu

  Niin että sitten puhelimessakin olisi samat NSA-Microsoftin ”palvelut”. Näkyy vasta painamalla ”lisätietoja” mitä kerätään:

  ”Nimi ja yhteystiedot. Keräämme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muita samankaltaisia yhteystietoja.

  Tunnistetiedot. Keräämme salasanat, salasanavihjeet ja vastaavat turvallisuustiedot, joita käytetään todentamiseen ja tilin käyttämiseen.

  Väestötilastolliset tiedot. Keräämme tietoja sinusta, kuten iän, sukupuolen, maan ja ensisijaisen kielen.

  Kiinnostuksen kohteet ja suosikit.

  Maksutiedot. Keräämme tarvittavat tiedot käsitelläksemme maksusi, jos teet ostoksia, kuten maksuvälineesi numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän turvakoodin.

  Käyttötiedot. Keräämme tietoja siitä, miten sinä ja laitteesi käytätte palveluitamme. Nämä tiedot sisältävät esimerkiksi käyttämäsi ominaisuudet, ostamasi kohteet, vierailemasi verkkosivut ja kirjoittamasi hakusanat. Niihin sisältyvät myös laitettasi ja palveluihimme yhdistämiseen käyttämääsi verkkoa koskevat tiedot, kuten IP-osoite, laitetunnisteet (kuten IMEI-numero puhelimille) sekä alue- ja kieliasetukset. Tietoihin sisältyvät laitteellesi asennettujen käyttöjärjestelmien ja muiden ohjelmien tiedot, tuoteavaimet mukaan lukien. Lisäksi tietoihin sisältyy palveluiden suorituskykytietoja sekä tietoja palveluissa kohtaamistasi ongelmista.

  Yhteystiedot ja suhteet. Keräämme tietoja yhteystiedoistasi ja suhteistasi, jos käytät jotakin Microsoft-palvelua yhteystietojen hallintaan tai viestintään tai vuorovaikutukseen muiden ihmisten tai organisaatioiden kanssa.

  Sijaintitiedot. Keräämme tietoja sijainnista, joka voi olla joko tarkka tai epätarkka. Tarkka sijaintitieto voi olla GPS (Global Position System) -tieto tai lähellä sijaitsevien matkapuhelintukiasemien ja WLAN-tukiasemien tunnistetieto.

  Sisältö. Keräämme tarvittaessa viestiesi ja tiedostojesi sisältöä, jotta voimme tarjota sinulle käyttämiäsi palveluita. Jos esimerkiksi vastaanotat sähköpostiviestin Outlook.comissa, meidän on kerättävä kyseisen sähköpostin sisältö, jotta voimme toimittaa sen postilaatikkoosi, näyttää sen sinulle, antaa sinun vastata viestiin ja säilyttää viestin puolestasi, kunnes poistat sen. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi Microsoft-palveluun, kuten OneDriveen, lataamiesi asiakirjojen, valokuvien, musiikkitiedostojen ja videoiden sisältö sekä Microsoft-palveluiden, kuten Outlook.comin tai Skypen, kautta lähetetty tai vastaanotettu viestintä, mukaan lukien sähköpostiviestin aiherivi ja teksti, pikaviestin teksti tai muu sisältö, videoviestin ääni- ja kuvatallenne sekä
  vastaanottamasi ääniviestin tai sanelemasi tekstiviestin ääninauhoite ja tekstiesitys.

  Keräämme myös meille lähettämiesi viestien, kuten kirjoittamiesi palautteiden ja tuotearvostelujen, sisällön sekä asiakastuelle lähettämiesi kysymysten ja tietojen sisällöt. Kun otat yhteyttä esimerkiksi asiakastukeemme, edustajiemme kanssa käymiäsi puhelin- ja chat-keskusteluja voidaan valvoa ja tallentaa. Jos käyt myymälöissämme, kuvasi voi tallentua turvakameroihimme.”

  • pepe

   Ja jos olet android tai ios käyttäjä niin tietosi on jo ”varastettu” joten älä murehdi kun mikki tulee myös apajille =).

Tuoreimmat jutut