Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Xiaomilta huomenna julki huippuhalvat 80 euron VR-lasit

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

xiaomi logo

VR tekee tuloaan kovaa vauhtia ja uusia VR-laseja on lupa odottaa useammaltakin yhtiöltä loppuvuoden aikana. Yhtenä merkittävimmistä julkistuksista voidaan pitää Sonyn tulevaa PlayStation VR:ää, mutta lompakostaan hyvää huolta pitäville, saattavat Xiaomin tulevat VR-lasit kuulostaa huomattavasti houkuttelevimmilta.

Viimeisimpien huhujen mukaan Xiaomin uskotaan julkistavan ensimmäiset VR-lasinsa jo huomenna ja hinnoittelevan lasit erittäin edullisella 80 euron hintalapulla. Ainakin aluksi lasien voidaan odottaa tulevan pelkästään Aasian markkinoille, mutta myöhemmin laseja voi todennäköisesti tilata myös Eurooppaan verkkokauppojen välityksellä.

Huhut VR-lasien tulosta ovat tällä hetkellä vakaalla pohjalla, sillä Xiaomi on avannut muun muassa kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa @XiaomiVR-käyttäjänimellä varustetun tilin ja lisännyt nettiin useamman aihetta käsittelevän videon. Valitettavasti videot ovat nykyisillään lukittuina, eikä yleisö näe videoista kuin otsikot.

Julki tullessaan, Xiaomi VR laajentaa entisestään Xiaomin laajaa tuotevalikoimaa. Yhtiö on tunnettu halvoista, mutta laadukkaista tuotteistaan, joiden on toisaalta kritisoitu olevan kopioita länsimaisten valmistajien menestystuotteista. Esimerkiksi Xiaomin älypuhelimissa käyttämä MIUI muistuttaa ominaisuuksiltaan monin paikoin enemmän Applen iOS:ää kuin Androidia, ja hiljattain julkistettu Mi Notebook Air ei ulkoisesti suuresti poikkea Applen MacBook Airista.

Xiaomi Mi Notebook Air on alumiinikuorinen.

Aiemmin julkaistu Xiaomi Mi Notebook Air otti runsaasti mallia Applen MacBookeista.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Peter Vehola

  Uutisoijalla tuntuu olevan kroonistunut ongelma viittailla Xiaomia Applen kopioijaksi, vaikka todellisuus on aivan toista. Ilmeisestikään kirjoittajalla ei ole todellisuuspohjaa Xiaomin tuotteisiin, kerta jaksaa moista toitottaa. Xiaomi on tuonut monet innovaatiot esille ennen omenaa, kuten yölukutilan jne. Se, että juuri julkaistu, oikeasti kilpailukykyinen läppäri, ei edusta ko. uutispläjäyttäjän omaa maailmankuvaa, ei oikeuta häntä jatkuvaan Xiaomin vähättelyyn.

  • Markus Lehtiniitty

   Applea on kyllä kopioitu, mutta monet ovat puhuneet Xiaomista Kiinan Applena vaikka todellisuudessa sen liiketoimintamalli on aivan eri, eikä loppujen lopuksi vaikuta kovin kummoiselta. Perus-Android-valmistaja vain.

   Välillä ehkä tuota kopioijan viittaa oli syytäkin pudottaa Xiaomin päältä pois, mutta kyllä viimeisin Xiaomi Mi Notebook Air on niin härski kopio designiltaan että myös nimeltään, että pelkästään sen takia jo on ihan oikeutettua taas puhua kopioija-Xiaomista vastakkaisista esimerkeistä huolimatta. Kunnes toisin todistetaan.

  • Erik Österman

   Näitä Xiaomin tuotteita on tullut testattua useampiakin, mutta uutisessa mainitut asiat eivät oikeastaan edes ole mielipideasioita. Se, että Notebook Airia on syytetty Macbook Airin kopioinnista on ihan faktaa, ja jokainen MIUI:ta testannut tietää käyttöliittymän olevan melko kaukana tavallisesta Androidista.

 2. Tommi

  Stealth VR100 kyl mainiot omaan käyttöön, ostin Amazon DE alle 40e.

Tuoreimmat jutut