Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Millä Pokémon GO -tasolla sinä olet? Pelin kehittäjä itse on vasta levelillä 5

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Pokémon GO -ruutukaappaus.

Pokémon GO -ruutukaappaus.

Pokémon GO on saanut massat pelaamaan tänä kesänä ympäri maita ja mantuja kierrellen – tai ihan vain Helsingin Kaivopihalla lurejen keräämänä istuskellen.

Pelin jättisuosio yllätti sitä kehittäneen Nianticin niin pahoin, että valitettavasti Nianticin perustaja ja toimitusjohtaja John Hanke itse ei pelaamaan olekaan juuri ehtinyt.

”Olen jotakuinkin levelillä 5”, myönsi Hanke hieman häpeillen tuoreessa Forbesin haastattelussa, josta kertoi myös Business Insider. Forbesin artikkelissa kuvataan Nianticin tarvetta tehdä paljon lisää töitä vain kaatuvien pelin taustapalvelinten pystyssä pitämiseksi ja kuinka tämä on vienyt kaiken ajan Hankeltakin – ei ole ehtinyt pelata, hädin tuskin edes hieman nukkua. Pikku hiljaa ongelmat ovat alkaneet ratketa ja peli toimia luotettavammin.

Levelille 5 Pokemón GOssa yltää erittäin helposti vain hetken pelaamisella ja vasta tällä tasolla pääsee esimerkiksi mukaan Pokeśalien taisteluihin.

Applen mukaan Pokémon GOta ladattiin sen ensimmäisen viikon aikana kuin mitään sovellusta ikinä historiassa. Peli on myös pysynyt sovelluskauppojen lataus- ja tuottolistojen kärjessä pysyvästi julkaisunsa jälkeen – tähän päivään asti, jolloin se Yhdysvalloissa tippui latauslistalla Bitmojin taakse App Storessa.

Voit kertoa ja kehua kommenteissa alla, mille tasolle sinä jo olet Pokémon GOssa yltänyt!

Jos puolestaan tarvitset pelissä etenemiseen vinkkejä, kannattaa myös tarkistaa aiempi artikkelimme Lucky Eggien tehokäytöstä. Yhdysvalloissa ainakin yksi pelaaja on jo napannut kaikki siellä mahdolliset Pokémonit.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Rozuka

    Itse viikonlopun aikana sain itseni 10 leveliseksi, sen verran koukuttava peli, että tuntuu siltä kuin olisi vasta pääsemässä vauhtiin.

Tuoreimmat jutut