Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällaisia taustoja löytyy tulevasta Samsung Galaxy Note7:stä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 aiemmassa vuotokuvassa.

Elokuun alussa esiteltävä Galaxy Note7 tunnetaan jo suhteellisen hyvin sekä ulkoa että sisältä. Nyt ennakkotietopakettia ovat saapuneet viimeistelemään julkisuuteen vuotaneet viralliset taustakuvat.

Android Authority raportoi menneenä viikonloppuna Galaxy Note7 virallisten taustakuvien vuodoista. Ladattavissa olevasta kuvajoukosta löytyy kahdenlaisia kuvia useissa eri väreissä. Jo aiemmin vuotaneissa lehdistökuvissa nähtyjen S Pen -taustojen lisäksi tarjolle on tulossa sarja geometrisia muotoja ja kulmia hyödyntäviä taustakuvia.

Samsungin uusin jättipuhelin on näillä näkymin tulossa markkinoille edge-näytön ja iirisskannerin kera. Lisäksi mukana on luonnollisesti taustakuvissakin esillä oleva S Pen -kosketuskynä sekä mahdollisesti Corningin uusin Gorilla Glass 5 -suojalasi.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin pitäisi lukeutua esimerkiksi 12 ja 5 megapikselin kamerat, Snapdragon 821- tai Exynos 8893 -suoritin, jopa kuuden gigatavun RAM-muisti, microSD-muistikorttipaikka ja IP68-luokitus. Näytön koon odotetaan olevan 5,7 tuumaa. Samsung esittelee Galaxy Note7:n virallisesti 2. elokuuta.

Galaxy Note7 tausta

Esimerkki Galaxy Note7:n kynätaustasta.

Galaxy Note7 tausta

Esimerkki Galaxy Note7:n muototaustasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. make

  mitä, missä on note 6 ? onko sellaista jo tullut vai onko nyt mennyt ihan ohi??

  • Niko Haikala

   Ei ole tullut, vaan Samsung on loikannut nimipolitiikassa yhden numeron yli. Tämä siksi, että S- ja Note-sarjat voivat kulkea jatkossa samoilla numeroilla.

  • Carlos

   Ja jos haluaa niin note edge tavallaan oli oma mallinsa (eri spekseillä normiversioon nähden plus näytön kaarevuus) joten tämä on silloin seitsemäs malli.

Tuoreimmat jutut