Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy Note7 nappaamassa ensimmäisenä uuden Gorilla Glass 5:n käyttöön?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Corning Gorilla Glass 5.

Suosittujen Gorilla Glass -suojalasien uusi sukupolvi on nyt saatavilla ja Gorilla Glass 5:n odotetaankin pääsevän tositoimiin puhelimissa vielä tänä vuonna. Uusimmat huhut väittävät, että ensi kuussa esiteltävä Galaxy Note7 hyppäisi kelkkaan ensimmäisten joukossa.

Corning paljasti tällä viikolla uuden Gorilla Glass 5 -lasinsa. Iskunkestävä suojalasi auttaa yhtiön mukaan mobiililaitteita selviämään jopa 1,6 metrin pudotuksista asfaltille.

Gorilla Glass 5 on jo kaupallisesti saatavilla ja Corning kertoi uutuuden saapuvan kuluttajalaitteiden pinnoille ”myöhemmin tänä vuonna”. Tämä on luonnollisesti aloittanut aktiivisen veikkailun siitä, mikä johtava brändi ottaa uuden Gorillan ensimmäisenä omakseen.

Nyt korealainen ETNews on raportoinut, että elokuun alussa esiteltävä Samsung Galaxy Note7 saapuisi markkinoille Gorilla Glass 5:llä suojattuna. PhoneArenan mukaan toiseksi varhaishyödyntäjäksi olisi tulossa Applen iPhone 7, jonka julkistus tapahtuu myös tulevana syksynä.

Galaxy Note7 julkistetaan jo 2. elokuuta, eli aikataulu Gorilla Glass 5:n kanssa vaikuttaa kiireiseltä. Toisaalta myös Gorilla Glass 4 otettiin ensimmäisenä käyttöön Samsung-puhelimessa, joka tuolloin oli metallikuorinen Galaxy Alpha. Mikäli tieto pitää paikkansa, Gorilla Glass 5 paljastettiin todennäköisesti tarkoituksella ja yhteisellä sopimuksella pari viikkoa ennen Samsungin uusinta huippupuhelinta.

Samsung Galaxy Note7

Galaxy Note7 vuotokuvassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY
  2. Henrik

    Gorilla Glass 5 paljastettiin todennäköisesti tarkoituksella ja yhteisellä sopimuksella pari viikkoa ennen Samsungin uusinta huippupuhelinta.
    -Toivottavasti näin on myöskin tällä kertaa eli Samsungilla on samanlainen sopimus Samsung Galaxy Note7 mallin kohdalla.

  3. Azazel

    Jos tuohon on tulossa niin melko suuri mahdollisuus että tulee myös iPhone 7:aan 😊

Tuoreimmat jutut