Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Seuraava iPhone onkin nimeltään ehkä iPhone 6SE

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 6s:n eri värivaihtoehdot. Uutena joukossa pinkki Rose Gold.

iPhone 6s.

Mikäli Apple jatkaisi jo perinteiseksi muodostunutta ”tik-tak” -päivitystahtia iPhone-malliensa kanssa, olisi tänä vuonna esittelyvuorossa iPhone 7, viimevuotisen iPhone 6s:n perään. Merkit viittaavat kuitenkin siihen, että tästä kaksivuotisesta syklistä ollaan vaihtamassa kolmevuotiseen sykliin, mikä tarkoittaisi, että iPhone 7 nähtäisiin vasta ensi vuonna, ja tänä vuonna tulossa olisi vielä jokin jatke iPhone 6 -sarjaan. Tästä kielivät myös uusimmat mallinimijuorut.

Jo aiemmin on mobiilialan tunnettu tietovuotaja ja VentureBeatin toimittaja Evan Blass maininnut, että seuraavan iPhonen mallinimi olisi vielä johdannainen iPhone 6:sta. Nyt saksalainen Apfelpage-sivusto kertoo kiinalaislähteistä, jotka väittävät nähneensä ”iPhone 6SE” -merkintää kantavia myyntipakkauksia. Mitään kuvia ei ole julkaistu, mutta mikäli väite pitää paikkansa, olisi mallinimi näin jatkoa sekä iPhone 6 -sarjalle että viime keväänä julkaistulle iPhone SE -mallille.

Evan Blassin mukaan seuraavien iPhone-mallien myynti alkaisi perjantaina 16. syyskuuta. Se tarkoittaisi, että esittely tapahtuisi jossain vaiheessa edeltävää viikkoa, ja samalla aikataulu olisi viikon verran edellä viime vuodesta, jolloin iPhone 6s -mallien myynti alkoi 25. syyskuuta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  Suomessa noiden 6S mallien myynti alkoi vasta Lokakuussa… saa nähdä kuinka nopeasti tuo tulee myyntiin Suomessa

  • Vili

   Todennäköisesti aikasemmin kuin mitä 6s tuli, varmaan ihan lokakuun alussa.

   • Azazel

    Varmaan hommaan ton silti, vaikka menisi lokakuun puolelle saaminen :)

 2. Teemu

  Käännä otsikon sanajorjestys suomeksi.

  • AndroidWindows

   Misi? Nimeksihän tulee ”Apple ehkä iPhone 6SE”

Tuoreimmat jutut