Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Edullisemman OnePlus-puhelimen myynti päättymässä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus X

OnePlus X.

OnePlussan edullisemman X-puhelinmallin myynti on päättymäisillään.

Omassa OnePlus-verkkokaupassaan X-malli on nyt merkitty loppuneeksi varastosta. Champagne-värivaihtoehtoa X:stä ei enää tule lainkaan tarjolle, mutta muita värejä voi olla vielä saatavilla rajoitetusti tulevina kuukausina. OnePlus X:n hiljattain tilanneet asiakkaat ovat saaneet viestejä tilauksensa peruuntumisesta, koska puhelimet ovat loppuneet eikä lisätäydennystä ole enää kaikkien värien osalta luvassa.

Suomessa Elisa toi OnePlus-puhelimet yksinoikeudella myyntiin pari kuukautta sitten. Täälläkin OnePlus X on sittemmin jo poistunut ainakin Elisan verkkokaupan valikoimista. OnePlus-mallisto sai juuri uutta täydennystä uudella OnePlus 3 -huippumallilla ja samalla aiemman OnePlus 2 -mallin hinta laski muutamalla kymmenellä eurolla.

OnePlus X jäi myös laajemmin valmistajan historiassa sivuaskeleeksi, joka ei ainakaan toistaiseksi ole saamassa jatkoa. OnePlussalta ollaan viestitetty yhtiön keskittyvän jatkossa huippuluokan puhelinten sarjan jatkamiseen eikä X-malli saa seuraajaa.

OnePlus X ehti olla markkinoilla vain reilut puoli vuotta.

Päivitys kello 17.40: Tarkennettu artikkelia. OnePlus X:ää voi vielä tulla saatavilla OnePlussan oman verkkokaupan kautta muina kuin Champagne-värivaihtoehtona.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Robert

    Itseasiassa OnePlus X myynti ei ole kokonaan lopetettu ainoastaan Champagne versio on lopetettu.

    http://www.androidauthority.com/oneplus-x-isnt-quite-dead-702132/

    OnePlus ilmoittanut: We will have limited stock of the OnePlus X Ceramic and Onyx available over the next few months. The OnePlus X Champagne has already sold out and will not be replenished. Stay tuned to our forums for updates, and rest assured that we will continue supporting the OnePlus X as we do all of our other phones.