Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippupuhelin kohtuuhintaan – tällainen on OnePlus 3

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus_logo

OnePlus nousi muutama vuosi sitten yleiseen tietoisuuteen One-puhelimensa myötä. Lippulaivamallin ominaisuuksilla ja huomattavan halvalla hinnalla varustettu puhelin keräsi kehuja kautta linjan ja nousi nopeasti myyntihitiksi. Viime vuonna julkaistu One Plus 2 sai niin ikään hyvän vastaanoton, joskaan aivan ensimmäisen mallin kaltaista yllättäjää siitä ei tullut. Nyt OnePlus kokeilee jälleen eväitään lippulaivamallien haastajana ja tuoreet huhut lupailevatkin jo seuraavaa OnePlus 3 -mallia.

Ulkonäön suhteen OnePlus 3:sta nähtiin vuotokuvia jo eilen, mutta nyt kuvia on saatu huomattavasti lisää. Erotuksena OnePlus 2:een, on OnePlus 3:ssa alumiininen runko ja hieman Samsungin Galaxy-mallien tapaan ulkoneva kamera. Nyt vuotaneissa kuvissa näkyy puhelimen musta- tai tummanharmaa versio.

Teknisten tietojen osalta OnePlus 3:n voidaan odottaa sisältävän lippulaivamallien tasoista tekniikkaa ja käyttävän Qualcommin viimeistä Snapdragon 820 -suoritinta. RAM-muistia puhelimessa on versiosta riippuen neljä tai kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 16 tai 64 gigatavua. Takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viimeisin Android 6.0.1 -versio, jota täydentää OnePlussan oma Oxygen OS -käyttöliittymä.

OnePlus 3 hinnan arvellaan alkavan noin 300 eurosta ja nousevan asteittain tallennusmuistin määrän mukaan. Alla tänään ja eilen nähdyt vuotokuvat puhelimesta.

Vuotokuvassa väitetty OnePlus 3 Vuotokuvassa väitetty OnePlus 3oneplus 3 4 oneplus 3 3 oneplus 3 2oneplus 3

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut