Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yllätys puhelinrintamalla: Elisa aloittaa tänään OnePlus-puhelinten myynnin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

elisa logo

OnePlus saapui älypuhelinmarkkinoille kaksi vuotta sitten julkaistessaan OnePlus One -älypuhelimen. Sittemmin valikoima on laajentunut useaan puhelimeen, joita on pääasiassa myyty verkossa – ja usein vain erityistä ostokutsua vastaan. Tänään Elisa kuitenkin ilmoitti, että jatkossa OnePlus-laitteita saa suoraan kotimaisen operaattorin kaupasta.

Elisa kertoo olevansa ensimmäinen jälleenmyyjä Euroopassa, jolta voi ostaa OnePlus-puhelimia. ”Olemme iloisia voidessamme tuoda OnePlus-puhelimet ensimmäisenä Euroopassa myyntiin Elisan asiakkaille”, Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo. ”Elisan verkossa on jo tuhansia OnePlus-käyttäjiä ja laitteen hankinnan nyt ratkaisevasti helpottuessa uskomme määrän kasvavan huomattavasti.” OnePlus-puhelimet ovat olleet suosittuja myös Mobiili.fi-lukijoiden joukossa.

Valikoimiin saapuvat OnePlus X- ja OnePlus 2 -puhelimet. OnePlus 2 on viime vuonna julkaistu OnePlus-lippulaivamalli, jota myydään Elisalla 345 eurolla. Kyseessä on 64 gigatavun versio ja hinta on sama kuin OnePlussan omassa verkkokaupassa. Edullisempi OnePlus X taas maksaa Elisalla 269 euroa, vastaten jälleen OnePlus-verkkokaupan hinnoittelua.

Molempia puhelimia kerrotaan olevan ”reilusti varastossa”, eli omaansa halajavien pitäisi saada laite käsiinsä vaivattomasti. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, millä politiikalla tulevaa OnePlus 3 -puhelinta myydään julkaisussa ja kuinka nopeasti laite saadaan Elisan valikoimiin.

OnePlus 2

OnePlus 2.

OnePlus X

OnePlus X.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Mitenkähän takuuasiat hoituu?

  • Niko Haikala

   Verkkokaupan tiedoissa mainitaan ”valmistajan takuu 24kk”, eli joutunee hoitamaan OnePlussan kanssa. Mutta olettaisin kyllä, että Elisalta saa apua ongelmatilanteissa.

   • Matti

    Kyllä se myyjä Suomessa hoitaa takuuasiat.

 2. Lg

  Luonnollisesti takuun hoitaa maahantuoja

  • Purnipsi

   Ja Suomessa vastuussa myyjä virhevastuun muodossa. Takuu on ylimääräinen etu.

Tuoreimmat jutut