Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Paljastuiko Galaxy Note 7 ennen aikojaan? Suojakuorivalmistaja julkaisi lukuisia kuvia tulevasta lippulaivamallista

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung kyltti logo

Samsung Galaxy Note 7:n julkaisun odotetaan tapahtuvan mahdollisesti jo seuraavan parin kuukauden sisällä ja huhut puhelimen ympärillä ovat kiihtyneet viikko viikolta. Aiemmissa huhuissa puhelimen on muun muassa veikattu tarjoavan uudistetun käyttöliittymän sekä uuden aiempaa tehokkaamman suorittimen. Nyt puhelimista on saatu mahdollisesti myös ensimmäiset oikeat esittelykuvat, kun brittiläinen Olixar-suojakuorivalmistaja on julkaissut kuvia Note 7:n suojakuorista puhelimine päivineen.

Kuvissa näkyvä puhelin on Note 7:n valkoinen versio, joka aiempien huhujen mukaisesti sisältää reunalta reunalle ulottuvan kaarevan näytön. Kyse ei olekaan ensimmäisestä kerrasta, kun tulevasta lippulaivamallista vuotaa ennakkokuvia lisälaitevalmistajan kautta, mutta tästä huolimatta kuvia ei kannata julistaa sataprosenttisen aidoiksi, sillä monissa tapauksissa lisälaitevalmistajat käyttävät kuvissa myös omia luonnoksiaan. Hieman viitteitä jälkimmäisestä antaakin puhelimen ulkonäkö, joka ei kuvissa vastaa Note 7:n etupaneelista aiemmin vuotaneita kuvia. Erot kuvien kohdalla paljastuvat muun muassa iirisskannerin ja sormenjälkilukijan muodon osalta.

 

Samsung-Galaxy-Note-7-Olixar-Carbon-Black-Case Samsung-Galaxy-Note-7-Olixar-Carbon-Gold Samsung-Galaxy-Note-7-Olixar-Leather-Red

Samsung-Galaxy-Note-7-Olixar-Leather-Blue

Galaxy Note 7:ää lukuun ottamatta itse suojakuoret eivät tarjoa kuvissa suuria yllätyksiä. Olixarin kuoret maksavat 20 dollaria kappaleelta ja käyttävät materiaalinaan polykarbonaattia. Suojakuoresta riippuen takaosassa on käytetty joko keinonahkaa tai hiilikuitua ulkoasun viimeistelyyn.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Note 7 on aikapaljolti tehokkaampi versio S7 Edgestä kynän kera :)

Tuoreimmat jutut