Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BlackBerry ei ole kuollut – tältä näyttää yhtiön uusi Neon-puhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BlackBerry Logo

BlackBerry on viettänyt viimeiset kuukaudet hiljaiseloa, mutta nyt yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista on saatu lisätietoja. Twitter-käyttäjä The Malignantin eilen julkaisemassa kuvassa näkyy BlackBerryn uusi Neon-nimellä kulkeva puhelin, joka tuo erehdyttävästi mieleen aiemmin kuvissa nähdyn Alcatel Idol 4:n, kuten yhdysvaltalainen PhoneArena omilla sivuillaan huomauttaa.

 

 

Huomioiden BlackBerryn tällä hetkellä tukalan markkinatilanteen, on Neonilla pitkä tie kuljettavanaan noustakseen merkittävään rooliin älypuhelinkilpailussa. Huolimatta siitä, että BlackBerry siirtyi viime vuonna käyttämään Androidia Priv-lippulaivamallinsa kautta, ei yhtiö ole onnistunut saavuttamaan merkittävää osaa Androidin älypuhelinmarkkinoista. Jopa BlackBerryn perinteisesti vahva yrityssektori on siirtynyt monin paikoin käyttämään kilpailijoiden puhelimia.

Tällä hetkellä BlackBerryn suurimpia valtteja puhelinkilpailussa ovat Android-käyttöliittymän matala kustomointitaso sekä rajallinen puhelinmallisto, jotka antavat BlackBerrylle eväät käyttöliittymän nopeaan päivittämiseen hieman Nexus-puhelinten tapaan. Tästä vahvuudesta yhtiö onkin ottanut mainonnassaan paljon irti ja esimerkiksi BlackBerryn omassa blogissa on aiemmin tänä vuonna käyty läpi tietoturvapäivitysten pahoja myöhästelyitä kilpailijoiden puhelimissa. Nähtäväksi kuitenkin jää, riittävätkö hyvä tietoturva ja uusi Neon-malli nostamaan BlackBerryä takaisin jaloilleen.

 

blackberry priv 3

BlackBerryn viime vuonna julkaisema Priv on tällä hetkellä yhtiön ainoa Android-puhelin.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tritnya

    Aina kosketusnäyttö joka mallissa… Eikö voisi jo vaihtaa asiaa.

  2. FBICIAGESTABO

    BlackBerry ja tietoturva on yhdistelmä, jota ei ole olemassakaan. Yhtiö on itse ilmoittanut luovuttavansa kaikki tiedot viranomaisille, ja vieläpä mielellään. Aiheesta on uutinen MB:ssä

    http://www.mikrobitti.fi/2016/06/blackberry-luovuttaa-mielellaan-kaikki-tiedot-viranomaisille-autamme-lainvalvojia-potkimaan-persuksia/

Tuoreimmat jutut