Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3:n myynnin aloitus: virtuaalitapahtuma ja seitsemän kaupungin kiertue

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus Loop VR

OnePlus 3 esitellään The Loop -virtuaalitilaisuudessa.

OnePlus 3:n julkistus lähestyy vääjäämättä. Laitevalmistaja onkin nyt tarjonnut lisää tietoja siitä, miten kaikkein kiireisimmät voivat ostaa uuden OnePlus-lippulaivan.

Aiemmin halukkaita ostajia piinannut kutsujärjestelmä on OnePlus 3:n myötä jäämässä viimein pois käytöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että laitteen ennakkomyynti sujuisi täysin tavanomaisissa merkeissä.

Ensinnäkin, OnePlus 3 aiotaan esitellä erityisessä virtuaalisessa tilaisuudessa. Laitteen paljastus tapahtuu The Loop -nimisellä keinotekoisella avaruusasemalla, jolla voi vierailla samannimisen Android-sovelluksen ja sopivien VR-lasien avulla. Julkistuksen lisäksi OnePlus 3:n ennakkomyynti aloitetaan samaisessa virtuaalitodellisuustapahtumassa.

Julkistuksen jälkeen OnePlus järjestää seitsemän OnePlus 3 -tapahtumaa eri puolilla maailmaa.

Julkistuksen jälkeen OnePlus järjestää seitsemän OnePlus 3 -tapahtumaa eri puolilla maailmaa.

Mikäli ”luupissa” vierailu ei syystä tai toisesta onnistu, järjestää OnePlus seuraavana päivänä seitsemän pop-up-tapahtumaa eri puolilla maailmaa. 15. kesäkuuta yhtiön edustajat saapuvat Delhiin, Mumbaihin, Bangaloreen, Lontooseen, Berliiniin, Pariisiin ja New Yorkiin. Yhdysvaltojen tapahtumassa mukana on OnePlussan perustajiin kuuluva Carl Pei.

Näissä tapahtumissa osanottajat pääsevät tutustumaan OnePlus 3:een lähemmin. Samalla kävijöille luvataan mahdollisuus ostaa uutuuspuhelin ”ensimmäisten joukossa” ja napata mukaan muuta eksklusiivista materiaalia. Paikalle voi saapua ilman ennakkoilmoittautumista, eli maailmalla sopivasti matkaavien kannattaa ehkä piipahtaa tapahtumassa. Toivoa toki sopii, ettei tämän vuoden kiertueesta aiheudu OnePlus 2:n Pariisi-tapahtuman kaltaista mielipahaa.

Metallikuorinen OnePlus 3 aiemmin vuotaneessa tuotekuvassa.

14. kesäkuuta paljastettava OnePlus 3 aiemmin vuotaneessa tuotekuvassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. heikki Tissari

    hittoako ne nysvää, myisivät nyt vaan sen hiton puhelimen jokaiselle joka sen haluaa.

Tuoreimmat jutut