Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3:n ostamiseen ei tarvitse erillistä kutsua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Metallikuorinen OnePlus 3 tietokoneella luodussa tuotekuvassa.

Metallikuorinen OnePlus 3 vuotaneessa tuotekuvassa.

OnePlus 3:n julkaisupäivämäärä on selvinnyt, ja samassa yhteydessä yhtiön perustajajäsen Carl Pei myös mainitsi, ettei uusi puhelinmalli tule enää myyntiin monien harmitteleman kutsujärjestelmän kautta.

Erityisesti yhtiön ensimmäinen puhelin, kulttimaineeseen kohonnut ”lippulaivojen tappaja” OnePlus One tuli tunnetuksi kutsujärjestelmästä, jossa laitteen ostamiseen vaadittiin erillinen kutsu. Kutsun saattoi saada esimerkiksi erilaisista kilpailuista, yhtiön omalta keskustelupalstalta tai puhelimen jo ostaneelta kaverilta.

Yhtiön kannalta kutsujärjestelmä tietysti helpotti tilannetta huomattavasti, kun ei tiedossa ollut, kuinka kovaa kysyntää laitteelle olisi, ja kutsujen avulla laitteita saatiin myytyä sitä mukaan kun varastosaldot antoivat myöden. Kutsujärjestelmää käytettiin myös myöhemmin julkaistuissa OnePlus 2 – ja OnePlus X -malleissa, joskin niiden kohdalla päästiin jo selvästi nopeammin kutsuista yleiseen myyntiin. Tulevan OnePlus 3 -mallin kohdalla ei kutsuja enää käytetä lainkaan.

OnePlus 3 esitellään virtuaalitodellisuustilaisuudessa The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä 14. kesäkuuta, ja ensimmäisten kahden tunnin ajan laite on tilattavissa The Loopista. Tämä tarkoittaa, että ensimmäiset tilaajat joutuvat käyttämään VR-laseja päästäkseen tilausta tekemään, mutta kahden tunnin erikoismyynnin jälkeen laitteet tulevat yleisesti tilattaviksi OnePlussan verkkokauppaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut