Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus jonotutti satoja ihmisiä – tarjolla vain 20 OnePlus 2:ta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 2

OnePlus 2

Tuoreimmassa julkisuustempauksessaan OnePlus sai kokoon mittavan joukon jonottamaan yhtiön uutta puhelinta. Tarjolla oli kuitenkin alusta asti vain parikymmentä laitetta, mikä aiheutti närää OnePlus-asiakkaiden joukossa.

OnePlus järjesti menneenä tiistaina Pariisissa erityisen myyntitapahtuman. Yhtiö ilmoitti paikallisille faneilleen, että paikanpäällä myytäisiin uutta OnePlus 2 -puhelinta kello 11 alkaen ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäksi ilmoituksessa kehoitettiin tulemaan paikalle ajoissa erittäin rajallisen saatavuuden vuoksi.

Paikalle saapuikin OnePlus-foorumien perusteella yli 200 innokasta ostajaa. Ikävä kyllä yhtiö ei valehdellut saatavuuden rajallisuuden kanssa, sillä tarjolla oli alusta asti vain 20 puhelinta. Tästä huolimatta mittavan jonon annettiin muodostua ja odottaa tuntikausia.

Lähes tahalliselta jekulta vaikuttava tempaus on herättänyt närää useiden OnePlus-fanien keskuudessa. Toisaalla kansan oloa on kuitenkin helpottanut se, että nähtävästi kaikille paikalle saapuneille jaettiin kutsut. Tyhjin käsin jääneet pariisilaiset pääsevät siis tilaamaan oman OnePlus 2 -puhelimensa pian. Puhelimen verkko-ostaminen on onnistunut kutsun omaavilta jo parin päivän ajan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. KeijoG

  Naurettavan pieniä määriä sekä puhelimia tarjolla, että jonottajia. Niin vastenmielinen myyntitapa tällä firmalla, että sopii toivoa, että ei yleisty.

  Joko komponenttien saatavuus on niin pientä tai firmalla ei vain ole rahaa ostaa niitä ennakkoon tarpeeksi suuria määriä, ei tälle perseilylle muutakaan selitystä keksi.

  Toisaalta, miksi edes tehdä uutinen siitä jos 20 ihmistä sai puhelimen ja jonossa oli 200? Pelkkiä euron ämpäreitä jonottaa Suomessakin tuhansia ihmisiä joka vuosi maalla.

  • JeppeKoo

   Tässähän kaikki saivat kuitenkin puhelimen?

   Kaikki jonottojat saivat kutsun millä voivat tilata puhelimen netistä. Tämähän on paljon parempi kuin ostaa se siitä kivijalkaliikkeestä, koska nettitilauksen kuluttajasuoja on parempi.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Eiköhän se ole ihan sama kuluttajasuoja, tai Onen tapauksessa ”kuluttajasuoja”, ostipa sen kivijalkaliikkeestä tai netistä tässä tapauksessa.

   • Matti

    Kuluttajasuoja ja Kiinalainen firma ei oikein mahdu samaan lauseeseen.

   • KeijoG

    ’Lupa’ ostaa puhelin ei ole kyllä sama kuin, että olisi saanut puhelimen. Hah hah, vai oikein kuluttajasuojaa oli tarjolla. Voi hyvää päivää. :D

    Pointti oli siis lähinnä, että miten noin onnettomasta määrästä edes tehdään uutista tai jopa edes tuota ’tapahtumaa’. Jos tarkoitus oli samaistua esim. Applen myynninaloituksiin ja jonottajiin, niin oli juuri niin surkea kuin mitä näiden kahden ero on laitteista saaduista voitoista + myyntimääristä.

    Toinen pointti oli se, että tuon erittäin persetyyppisen myyntitavan kutsuineen pitäisi loppua samantien, sitä tilausta tehtaalle sisään, että tehkää meille n kappaletta noita muovi-ihmeitä n kuukaudessa, z euromääräiseen hintaan. Sitten kun ne ovat valmiita, myyntiin aivan normaalisti.

Tuoreimmat jutut