Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin otat soitonsiirron käyttöön iPhonella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iphone_6_plus_1

Soitonsiirto saattaa joskus tulla tarpeeseen itse kullekin. Tämän viikon vinkkinä näytämmekin, kuinka soitonsiirto kytketään käyttöön Applen iPhonella. Esimerkkilaite on varustettu iOS 9.3 -käyttöjärjestelmällä, mutta samoilla ohjeilla toimenpide onnistunee myös muilla nykyaikaisilla iOS:n versioilla.

Soitonsiirto iPhone.

Soitonsiirto iPhonessa löytyy asetusvalikon Puhelin-kohdasta (Asetukset – Puhelin – Soitonsiirto). Soitonsiirto kytketään käyttöön liukukytkimellä, ja ensimmäisellä kerralla laite kysyy numeroa, johon saapuvat puhelut siirretään. Numeron näppäilyn jälkeen palataan edelliseen ruutuun painamalla vasemmasta yläkulmasta kohtaa ”Soitonsiirto”, ja näin siirto on käytössä. Kun soitonsiirto on käytössä, ilmestyy näytön vasempaan ylälaitaan pieni kuvake siitä ilmoittamaan.

Soitonsiirto iPhone.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Ainoo huono toiminto iPhonessani (6plus) onkin just soitonsiirto! Ainakaan en ole löytänyt sitä perusominaisuutta joka alkeellisimmissakin kännyissä on, eli ”siirrä kun varattu”, ”ei vastaa” tai ”ei tavoitettavissa”! Voin ainoastaan asettaa joko siirron päälle, jolloin puhelimella ei tee mitään, tai pois.
    Missä Applella mättää..? Vai onko jotain jota en vaan hiffaa?

Tuoreimmat jutut