Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus: Videopalvelu Vimeo on syntynyt uudelleen entistä parempana

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vimeo logoTällä viikolla suosittelemme katsastamaan Vimeo-sovelluksen. Pitkän linjan palvelu on laitettu Apple-laitteilla täysin uuteen uskoon ja muutokset vaikuttavat tehneen käyttökokemukselle ihmeitä.

Vimeo on jo vuonna 2004 perustettu palvelu, jossa käyttäjät voivat jakaa ja katsella toistensa tekemiä videoita. Vimeo 6.0 taas on iOS-laitteille maaliskuun alussa saapunut päivitys, joka uudistaa tuttua videosovellusta tuntuvasti.

Huomattavin asia lienee käyttöliittymä, jonka tyyli ja rakenne ovat kokeneet melkoisen remontin. Vimeon mukaan sovelluksessa navigointi on nyt aiempaa helpompaa ja miellyttävämpää, ja käyttäjäkunta tuntuu kommenttien perusteella olevan samaa mieltä.

Videotoistoa on myös uusittu. Päivittynyt toistin tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten suosituksia ja kuva-kuvassa-katselua. Kokemusta helpottavat monipuoliset kategoriat ja mahdollisuus tallentaa videoita offline-käyttöä varten. Lisäksi materiaali on luonnollisesti katsottavissa Full HD- tai jopa 4K-laadussa.

Täysin uusitun Vimeo-sovelluksen löydät Applen App Storesta. Luonnollisesti sovellus on saatavilla perinteisemmässä asussa myös Androidille ja Windows Phonelle.

Vimeo

Vimeo.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut