Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Menestystä viimein? Apple kaatamassa pitkään häirinneen esteen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Pay

Apple Pay

Apple on jumittunut neuvottelemaan kiinalaisten pankkien ja hallintoelinten kanssa Apple Pay -maksujärjestelmän tuomisesta maahan. Paikalleen jääneet prosessin kerrotaan viimein nytkähtäneen eteenpäin, minkä ansiosta Applen pitäisi saapua Kiinan lähimaksumarkkinoille ensi vuoden alussa.

Wall Street Journal kertoo neuvottelut tuntevien lähteiden paljastaneen, että Apple on viimein päässyt eteenpäin Apple Payn viemisessä Kiinaan. Uusimpien tietojen mukaan Apple on onnistuneesti solminut sopimuksen neljän suuren kiinalaispankin kanssa. Sopimukset mahdollistaisivat kyseisten pankkien asiakkaille Apple Pay -järjestelmän liittämisen tileihinsä.

Lähteiden mukaan Apple suunnittelee neuvottelujen etenemisen myötä julkaisevansa Apple Payn Kiinassa ensi vuoden helmikuussa. Tietyt paikalliset säädökset voivat kuitenkin edelleen tulla julkaisun tielle.

Pitkään kestäneissä neuvotteluissa on avainasemassa ollut Applen ottama osuus Apple Pay -maksuista. Muun muassa tästä syystä Applella on ollut erityisiä vaikeuksia päästä yhteisymmärrykseen korttimaksuja monopoliasemassa käsittelevän UnionPayn kanssa. Uusien pankkisopimusten lisäksi julkisuuteen ei ole vuotanut tarkkoja tietoja Applen ja UnionPayn neuvottelujen etenemisestä. Oletettavaa on kuitenkin, että tunnelin päässä näkyy valoa, jos Apple todella aikoo julkaista maksujärjestelmänsä Kiinassa alkuvuodesta.

Kiinan neuvottelujen aikana Apple Pay on onnistuneesti laajentunut muille markkina-alueille. Eurooppaan lähimaksujärjestelmä saapui heinäkuussa, kun Apple Pay julkaistiin Iso-Britanniassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut