Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomi paljasti tehopuhelimen: jättiakku, sormenjälkitunnistin ja halpa hinta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi on tänään esitellyt Redmi Note 3 -älypuhelimen. Redmi Note 2:n seuraaja tarjoaa tuttuun tapaan vaikuttavan kattauksen ominaisuuksia halvalla hinnalla. Mukana on sekä tuttuja piirteitä että uusia yllätyksiä.

Redmi Note 3 jakaa osittain tekniset tietonsa Redmi Note 2:n kanssa. Ennallaan ovat muun muassa 5,5 tuuman ja 1920 x 1080 pikselin näyttö, kahdeksanytiminen Helio X10 -järjestelmäpiiri sekä 13 ja 5 megapikselin kamerat.

Uuden Redmi Note 3:n tekniset tiedot

Uuden Redmi Note 3:n tekniset tiedot

Redmi Note 3 nostaa kuitenkin panoksia monilla osa-alueilla. Ensinnäkin puhelin on metallikuorinen ja varustettu nopeaksi kehutulla sormenjälkitunnistimella. Kahden gigatavun RAM-muistin rinnalle on nyt saatu kolmen gigatavun RAM-vaihtoehto. Lisäksi mukana on runsas 4000 milliampeeritunnin akku.

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi Redmi Note 3 julkaistaan kolmessa värissä

Redmi Note 3 julkaistaan Kiinassa kahtena versiona. 16 gigatavun tallennustilalla ja kahden gigatavun RAM-muistilla varustettuna puhelin maksaa 899 juania eli noin 142 euroa. 32 gigatavun tallennustilan ja kolmen gigatavun RAM-muistin tarjoava versio taas maksaa 1099 juania eli noin 174 euroa. Tuttuun Xiaomi-tapaan puhelin on siis hyvin halpa tarjontaansa nähden. Myynnistä muualla maailmassa ei toistaiseksi ole tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Miksutin

  Juu android versio KitKat (4.4.4)😀. Tämä on xiaomin suurin ongelma tällä hetkellä.

 2. Herätkää jo!

  Toimittajienkin olisi syytä jo rekisteröidä ja ymmärtää, että ilman kunnolla päivittyvää ohjelmistoa mikä tahansa hienokin puhelinrauta on arvotonta.
  Android-maailma yleisesti on ohjelmistopäivitysten puolesta onnettoman tietoturvaton – vain yksi poikkeus on olemassa.

  • Lgg2

   Kyllä Xiaomi päivittää puhelimiansa.käsittääkseni julkaisee päivityksiä joka viikko.Miui on niin pitkälle kustomoitu versio androidista että ei oikeen pysty kattoon pelkästään android versiota.en omista xiaomin puhelinta,mutta en kyllä ole foorumeilla missään törmännyt juttuihin että olis jotenki erityisen turvattomia puhelimia.

   • Miksutin

    Onhan omassa mi padissa uusin viikko rom käytössä, mutta kun osa nexus7 käyttämiäni appseja ei saa toimimaan kuin android L ja M versioissa. Kun jotain on tottunut käyttämään ja korvaavaa ei saa tilalle 😈

Tuoreimmat jutut