Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Note 5:n vuotokuvat paljastavat jo kaiken

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy Note 5Samsung esittelee uusia Galaxy-tuotteita reilun kahden viikon kuluttua, 13. elokuuta, ja huhujen mukaan tuolloin esitellään sekä Galaxy Note 5 että Galaxy S6 edge+. Molemmista on nähty jo runsaasti vuotokuvia, ja viimeisimmät vuotokuvat Note 5:stä paljastavat käytännössä jo kaiken laitteen muotoilusta. Kuvat on vuotanut kotelovalmistaja Nillkin ja ne esitteli ranskalaissivusto Nowhereelse.fr.

Galaxy Note 5

Note 5:n muotoilu seuraa keväällä esiteltyjen Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen jalanjäljissä. Laite on ikään kuin S6 edge ylösalaisin käännettynä, eli etuosa on tasainen ja takaosa reunoiltaan kaareutuva. Laitetta ympäröi myös tutun näköinen alumiinikehys. Takaosa näyttäisi olevan lasia aivan kuten S6-malleissa ja takaosasta löytyy myös tuttu kamerakyttyrä, jonka vieressä sijaitsee salamavalo. Yläosasta löytyy SIM-korttikotelo ja alhaalta löytyvät kaiutinaukot, kuulokeliitäntä, micro-USB-liitäntä sekä Galaxy Note -sarjalle ominainen S Pen -ohjauskynä.

Galaxy Note 5

Huhujen mukaan Galaxy Note 5:ssä tullaan käyttämään 5,7-tuumaista, 2560 x 1440 pikselin näyttöä, neljän gigatavun RAM-muistia sekä Samsungin omaa Exynos 7422 -järjestelmäpiiriä. Näillä näkymin Note 5:n rinnalla esitellään myös Galaxy S6 edge+, joka on isompi, 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu versio kevään S6 edgestä. Viimeisimpien huhujen mukaan siinä käytetään samaa Exynos 7420 -järjestelmäpiiriä kuin S6:ssa ja S6 edgessä, mutta RAM-muistia siinä on tiettävästi neljä gigatavua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. kroisantti kakkonen

  On kyllä harvinaisen ruma. Ei tuu pärjään, Samsungin alamäki senkuin jatkuu jyrkkänä.

  • semmo

   Hei vaan sinulle jälleen.

 2. Jukkis

  On taidettu vihdoin löytää järkevä ja käytännöllinen raja puhelimen näytön koolle jos s6 edge+ on samankokoinen note 5:n kanssa. Note kun on tunnetusti ollut samsungin suurikokoisin puhelin. Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että kuuden tuuman pefletti on puhelimeksi liian suuri.