Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung varmisti: uusia Galaxy-laitteita luvassa 13. elokuuta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin seuraava julkistustilaisuus järjestetään elokuussa

Samsungin seuraava julkistustilaisuus järjestetään elokuussa

Samsungilta odotetaan parhaillaan useita uusia Galaxy-puhelimia. Nyt yhtiö on varmistanut seuraavan lehdistötilaisuutensa ajankohdan.

Samsung Galaxy Unpacked 2015 -tilaisuus järjestetään aiempien tietojen mukaisesti 13. elokuuta. Tapahtumapaikkana toimii Lincoln Center New Yorkissa. Tilaisuus alkaa kello kuusi iltapäivällä Suomen aikaa.

Samsung ei toistaiseksi ole varmistanut, mitä laitteita tulevassa Galaxy Unpacked -tilaisuudessa esitellään. Tapahtuman mainoskuvan perusteella voidaan kuitenkin odottaa kaarevanäyttöistä laitetta, mikä tarkoittanee odotettua Galaxy S6 edge+ -älypuhelinta.

Huhujen perusteella Samsung saattaa paljastaa jätti-edgen ohella uuden Galaxy Note 5 -puhelimensa. Lisäksi yhtiöltä odotetaan pienemmän Galaxy S6 Minin julkistusta.

Samsungin elokuun julkistustapahtuma on katsottavissa suorana Samsungin YouTube-sivulla. Vaihtoehtoisesti voit toki palata Mobiili.fi-sivustolle lukemaan tarkemmin yhtiön uusimmista paljastuksista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Samsung julkisti tänään osavuosikatsauksen ja… tappioputki on nyt jatkunut Q3:ta ja seuraavaksi ihan varmasti Apple siirtyy maailman suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi joten,… Samsung Galaxy Note 5 mallin uudistukset jne ratkaisevat!. http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/samsungilta-huono-tulos-galaxy-s6-n-hintaa-lasketaan-3326875

  • Henrik

   Samsungin suurimpana ongelmana on kalliiden huippupuhelinten menekin hiipuminen kiinalaisvalmistajien puristuksessa!!.Esimerkiksi Xiaomi, OnePlus ja nykyisin Lenovon omistama Motorola ovat julkaisseet useita satoja euroja halvempia puhelinmalleja, jotka teknisesti jäävät Samsungin kalliiden huippupuhelinten jälkeen vain vähän!.

   • Jonahan

    Samsungin ongelma on vähän samantyyppinen kuin mikä Nokialla oli 2009-2010. iPhone vei hintahaitarin yläpään ja Androideja tuli joka tuutista alempiin hintapositioihin. Samsungilla on kuitenkin vielä paljon valtteja käsissään, joten ei ole vielä syytä alkaa ennustaa kauheuksia. Mutta missään tapauksessa tilanne ei ole helppo.

Tuoreimmat jutut