Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin ”täydellisen älykellon” tiedot paljastuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin "Orbis"-kelloa ohjataan pyörivällä kehyksellä.

Samsungin ”Orbis”-kelloa ohjataan pyörivällä kehyksellä.

Samsung on aikeissa julkaista uuden älykellon vielä tämän vuoden aikana, yhdessä tulevan Galaxy Note 5 -puhelimen kanssa. Orbis-työnimellä kehitetyn kellon mallinimeksi povataan Gear A:ta ja Samsungin mobiililaitteiden markkinoinnista vastaava Young-hee Lee kuvaili tulevaa kelloa täydellisyyttä hipovaksi. Nyt laitteen tekniset ominaisuudet ovat paljastuneet.

SamMobile-sivuston mukaan pyöreän Gear A -älykellon sisältä löytyy Samsungin oma kaksiytiminen, 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Exynos 3472 -suoritin, 768 megatavua RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa ja 250 milliampeeritunnin akku. Kello yhdistyy puhelimiin ja tabletteihin Bluetooth 4.1 -yhteydellä ja tulossa on myös Wi-Fi-yhteydellä varustettu versio. Lisäksi laitteessa on GPS, kiihtyvyys- ja asentotunnistimet, ilmanpainemittari ja pulssimittari. Käyttöjärjestelmänä on Samsungin oma Tizen uudella, pyöreälle näytölle sovitetulla käyttöliittymällä. Jo ennestään oli tiedossa, että pyöreän näytön tarkkuus on 360 x 360 pikseliä ja laitetta ohjataan kosketusnäytön lisäksi pyöritettävällä näytön kehyksellä.

Mahdollista on, että Gear A nähtäisiin hyvinkin pian, sillä huhujen mukaan ainakin Galaxy Note 5 -puhelin saatettaisiin virallisesti esitellä jo alle kuukauden kuluttua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. kroisantti kakkonen

  Liian lyhyt akkukesto, surkee näyttö ja hidas suoritin. Samsung on menossa konkurssiin, ei kukaan osta ylihintaista ämpärimuovi paskaa.

  • semmo

   Kyllä sinä jaksat! Kukaan ei jaksa sinua! Jauhat täällä vain käsittämätöntä p*****!

  • LaDeX

   Nyt oli kyllä jo todella surkea trollausyritys. Takaisin suoli24:ään harjoittelemaan.

  • Henrik

   kroisantti kakkonen. Etvvk joten, vaihda välillä levyä…!!!.

 2. carlos

  Odotin tätä kelloa sillä olen aikeissa ostaa älykellon. Nuo speksit on kuitenkin aivan liian heikot, sekä käyttis on väärä (haluan android wearin). No seuraavia julkaisuja odotellessa.

  • LaDeX

   Android Wear on Google Now kellossa eli turhaa paskaa. Tizen on toistaiseksi paras älykellojen käyttis omasta mielestä.

   • semmo

    Olen samaa mieltä! Itse aion ostaa tämän kellon sata varmasti

    • LaDeX

     Pahasti vaikuttaa siltä että itsekin päivitän alkuperäisestä Gearista. Harmi vaan että kameraa ei enää uusissa kelloissa ole. Välillä sillekin ollut käyttöä. Toivon mukaan tässä Gear A:ssa on vaihdettava ranneke, kumi on näin kesällä aika pirun hiostavaa.

Tuoreimmat jutut